Columbeanu sfidează legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Columbeanu a mers ieri din nou la Izvorani pentru a o lua pe Irina, însă nu a reuşit nici măcar să-şi vadă fetiţa. La mai mult de o săptămână de când i-a fost încredinţată custodia temporară a fiicei sale, Monica nu poate s-o ia pe Irina de la tatăl ei.

Soţia lui Irinel Columbeanu a mers din nou la Izvorani, înso­ţită de avocaţii ei, dar angajaţii omului de afaceri nu i‑au permis accesul pe proprietate. Astfel, Monica şi-a sunat soţul şi a purtat cu acesta o convorbire pe speaker, în faţa reprezentanţilor mass-media care se aflau la poarta casei, relatează Mediafax.

„Sunt foarte îngrijorată, ştiu că este bolnavă şi vreau neapărat să o văd", i-a spus Monica soţului ei. În replică, acesta i-a spus că face „ţigănie". „Este o ţigănie tot ce faci tu. Te rog, nu mă mai suna de sub ochii presei. De ce eşti tu aşa de îngrijorată? Irina este foarte bine îngrijită", a spus milionarul.

Decizie judecătorească ignorată de Irinel

„Vreau să o văd pe Irina, mi‑e foarte dor de ea şi sunt foarte îngrijorată", a insistat Monica, dar s-a lovit în continuare de refuzul lui Irinel Columbeanu. „Nu sunt acasă, nu poţi intra", i-a spus omul de afaceri soţiei sale, după care i-a închis telefonul, invocând faptul că nu poate vorbi la mobil în timp ce se află la volan.

Monica Columbeanu a urcat în maşină alături de avocaţii ei fără a face vreo declaraţie presei. Unul dintre avocaţi a spus însă că Monica Columbeanu va apela la un executor judecătoresc. Tribunalul Bucureşti a decis, la 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia definitivă privind divorţul. Irinel Columbeanu va trebui să‑i plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 de lei pentru îngrijirea fetiţei. În ultima săptămână, Monica a fost de mai multe ori la Izvorani pentru a-şi lua fetiţa, dar, deşi a petrecut ceasuri bune la poarta vilei lui Irinel Columbeanu, nu a reuşit nici măcar să o vadă pe Irina.

"Vreau să o văd pe Irina, mi-e foarte dor de ea şi sunt foarte îngrijorată."
Monica Columbeanu
model

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite