Cocaina pentru staruri, inclusă în buget

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Dennis Quaid, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de cocaină, a declarat că acest drog era atât de accesibil la Ho­llywood în anii '70 şi '80, încât era inclus în bugetele de producţie ale filmelor.

Starul american a vorbit despre lupta pe care a dus-o pentru a învinge dependenţa de droguri şi a făcut această dezvăluire despre consumul de cocaină de la Hollywood într-un articol publicat în cel mai recent număr al revistei „Newsweek", relatează ­Mediafax.

Copleşit de celebritate

Quaid (57 de ani) a afirmat că nu a fost chiar o surpriză pentru el faptul că devenise dependent de droguri în anii '70 şi '80, deoarece cocaina era trecută la categoria „cheltuieli mărunte" în industria cinematografică. „La început, consumam ocazional. Însă asta făceau oamenii atunci când mergeau la petreceri. Cocaina era inclusă în bugetul de producţie, uşor mascată.

Era trecută la «cheltuieli mărunte». Era adusă pe platourile de filmare deoarece toată lumea consuma cocaină. În loc să serveşti un cocktail, luai o liniuţă", a declarat Dennis Quaid. „Cea mai mare greşeală a mea a fost să devin dependent de cocaină. Consumam droguri pentru că nu puteam să fac faţă celebrităţii, pe care credeam, pe atunci, că nu o merit", a adăugat el.

Dennis Quaid provine dintr-o familie din clasa de mijloc din Houston şi s-a mutat la Los Angeles în anul 1974, pentru a deveni actor profesionist. El a jucat în filme precum precum „Fălci 3" şi „Poliţişti murdari". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite