George Clooney, eclipsat de noua sa iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Clooney, eclipsat  de noua sa iubită
George Clooney, eclipsat de noua sa iubită

Italianca Elisabetta Canalis a atras toate bliţurile şi privirile la premiera filmului în care joacă partenerul ei. Cei doi formează în acest moment cel mai frumos cuplu de la Hollywood.

Are 30 de ani şi este o italiancă superbă. Se numeşte Elisabetta Canalis şi i-a furat cu delicateţe laurii celebrului său iubit, George Clooney, la Festivalul de Film de la Londra, anunţă cotidianul britanic „Daily Mail”.

Cu picioarele lungi şi bronzate, o rochie din satin roz şi o haină de blană neagră pe deasupra, precum şi un decolteu ameţitor, Canalis l-a transformat pe Clooney în bărbatul care o însoţeşte, în chiar seara premierei filmului lui.

Cei doi iubiţi, care în acest moment sunt consideraţi cel mai frumos cuplu de la Hollywood, şi-au făcut apariţia la premiera filmului „The Men Who Stare At Goats”, în care Clooney deţine unul dintre rolurile principale.

A fost a doua seară la rând când actorul a călcat pe covorul roşu la Londra, cu o seară înainte fiind prezent la premiera unui alt film în care a jucat, “Fantastic Mr. Fox”. A existat chiar un al treilea film al lui Clooney în cadrul festivalului, şi, cu toate acestea, senzaţia serii a fost frumoasa lui parteneră.

Răsfăţ regesc

Foarte cunoscută în Italia, Elisabetta Canalis a intrat totuşi în vizorul presei internaţionale odată cu mediatizarea faptului că are o relaţie cu cel mai râvnit burlac al tuturor timpurilor.

Canalis este model, prezentatoare de televiziune şi actriţă, după debutul în comedia americană „Deuce Bigelow 2: The European Gigolo”. În 2007 a fost prezentatoarea cunoscutului festival anual de muzică italian Festivalbar şi, începând cu luna mai a acestui an, este gazda emisiunii - concurs „MTV Total Request Live”, varianta italiană.

Clooney, veşnicul burlac al Americii, este îndrăgostit până peste urechi de partenera sa, mai tânără cu 17 ani, şi nu pare deranjat de lista cu fotbalişti din „palmaresul” noii sale iubite. Cei doi sunt împreună de un an de zile, iar ziarele relatează ipostazele romantice ale îndrăgostiţilor.

Actorul o răsfaţă zilnic cu daruri dintre cele mai extravagante. Canalis a primit genţi, haine şi pantofi create de designeri faimoşi, dar şi un inel cu diamant de la Cartier. Iubitul ei vrea să-i dăruiască şi o maşină sport şi, bineînţeles, nu orice marcă, ci una italiană: Maseratti.

O comedie neagră

Deşi poate părea că distanţa constituie o problemă, nu este deloc aşa. George Clooney deţine o vilă în regiunea lacului Como, o bine-cunoscută destinaţie turistică italiană, unde are o proprietate şi iubita lui. În plus, Clooney a început deja filmările în Italia la o nouă peliculă al cărui protagonist este, şi anume “A Very Private Gentleman”.

Filmul “The Men Who Stare At Goats”, a cărui premieră a avut loc la Festivalul de Film de la Londra, se anunţă o comedie neagră spumoasă, inspirată dintr-un caz real: un reporter descoperă o unitate secretă a armatei americane.

Reporterul întâlneşte întâmplător un enigmatic operator de la Forţele Speciale, iar acesta îi dezvăluie reporterului ceea ce avea să se transforme în subiectul vieţii lui: echipa din care face parte operatorul, nimeni altul decât Clooney, are puteri paranormale, reuşind să citească gândurile inamicului, şi chiar să hipnotizeze capre.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite