Cleopatra reloaded

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa cântăreaţă se pregăteşte de o nouă întâlnire cu fanii, dar nu uită să se bucure de copilărie şi vrea de la Moş Crăciun „o cosmetică de jucărie”. Cleo Stratan va susţine mâine, la Sala Polivalentă, cel de-al doilea mare concert al său. Micuţa va primi un exemplar din Cartea Recordurilor, în care este menţionată de cinci ori.

„Mă distrez şi mă pregătesc pentru concert”, spune Cleo, într-o pauză de joacă, între două interviuri. Mult mai dezinvoltă decât la debut, fetiţa se simte în largul ei printre camerele de luat vederi şi afişează o cochetărie specifică vârstei. De altfel, vrea ca Moş Crăciun să-i aducă „o cosmetică”. „De jucărie, nu adevărată”, completează ea repede. Până atunci, Cleopatra Stratan este „ocupată” cu fratelei ei, micuţul Cezar, care a venit pe lume sâmbăta trecută. „Abia aştept să crească şi să cântăm împreună”, mărturiseşte ea.

Cea mai mică vedetă din România

Cleo, acum în vârstă de şase ani, se pregăteşte de o nouă întâlnire cu fanii. După o pauză de doi ani, fiica lui Pavel Stratan a lansat un nou album, „La vârsta de cinci ani”, disc pe care îl va promova la spectacolul de mâine-seară, acompaniată de tatăl său şi de trupa Millenium. „Eu cred că va fi o atmosferă diferită faţă de primul ei spectacol. Lumea o cunoaşte mult mai bine acum, iar show-ul este foarte aşteptat, deoarece în ultimii doi ani ea nu a mai avut niciun concert”, spune Pavel Stratan.

Nu doar fanii - copii, părinţi şi bunici - aşteaptă cu nerăbdare spectacolul, ci şi protagonista. „Nu are emoţii deloc, de fapt, cred că nici nu ştie ea ce înseamnă emoţiile. Dimpotrivă, mă tot întreabă când e concertul. Îi place foarte mult să fie pe scenă. După primul ei spectacol, când a văzut camera plină de jucării, m-a întrebat: «Tăticule, azi unde avem concert»? Cleopatra credea că asta i se va întâmpla şi-a doua zi, şi-a treia zi... Asta e reacţia unui copil... El nu poate să ţină minte decât că toată lumea i-a oferit cadouri, a aplaudat-o, i-a cerut autografe”, mărturiseşte tatăl micuţei cântăreţe.

Pentru Cleo, care cântă parcă dintotdeauna, scena e un lucru firesc, aşa că emoţiile au fost „preluate” de Pavel. „Eu am întotdeauna emoţii, chiar şi la concertele mele”, spune artistul basarabean care, de această dată, este totuşi puţin mai relaxat. „Când aude primele acorduri ale unei piese, Cleopatra ştie ce are de făcut, ştie că trebuie să cânte piesa respectivă. Însă nu are nicio indicaţie specială, dată dinainte”, explică Stratan.

Crmătorul concert, peste un an sau doi

În cei doi ani care au trecut între albumele Cleopatrei, Pavel Stratan a primit foarte multe oferte pentru ca fiica lui să apară din nou pe scenă. Suma-record care i s-a propus a fost de 10.000 de euro pentru o singură piesă, însă artistul nu a acceptat nicio ofertă.

Odată cu anunţul că micuţa va susţine cel de-al doilea spectacol, propunerile au apărut din nou, pentru sume la fel de mari. „Următorul ei concert va avea loc peste un an sau doi, când va lansa cel de-al treilea album. Am primit din nou propuneri şi mă bucur mult că lumea o place şi o solicită. Aş vrea şi eu să-mi dea cineva 10.000 de euro pentru o piesă... Însă mă gândesc la binele ei, e doar un copil”, mai spune Stratan.

Se mai găsesc încă bilete pentru concert

Concertul va avea loc de la ora 17.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti. În deschidere va cânta corul de copii „Steluţele Europei”. Biletele costă 20, 30, 50, 100, 150, 200 şi 300 de lei şi se mai găsesc în reţeaua magazinelor. Diverta, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, la casa de bilete a Sălii Polivalente şi on-line pe site-urile, www.ticketpoint.ro şi
www.bilete.ro

Teatrul, noua pasiune a Cleopatrei

„Cleopatra a crescut, are deja şase ani. Tot ceea ce face ea vine de la sine, e natural”, povesteşte Pavel Stratan care dezvăluie că, în afară de muzică, micuţa mai are o pasiune: teatrul.

„Mă surprinde de multe ori... Vine la mine în birou, deghizată în diverse personaje: ba apare cu o broboadă pe cap, ca o băbuţă, ba cu o păpuşă în braţe şi spune că e un copilaş şi a venit cu el la doctor. Are o imaginaţie foarte bogată”, povesteşte tatăl.
Acest lucru l-a determinat pe Pavel Stratan să se gândească la ceva serios pentru Cleopatra şi în ceea ce priveşte teatrul.

„Pe cel de-al doilea album are o poveste scrisă de mine, «Lupul, iezii şi vizorul». Am înţeles că un teatru vrea să monteze această scenetă, în care să apară mai mulţi copii, deşi în varianta de pe CD ea interpretează toate personajele”, spune Pavel Stratan, precizând că fiica sa „are o memorie foarte bună”.

Nu are o piesă preferată

„Nu pot niciodată să aflu ce piesă îi place. Când aude o melodie, am impresia că e preferata ei. Dacă trec la următoarea, aceea e noua piesă favorită”. „Toate piesele sunt preferatele mele”, confirmă şi micuţa. Cleopatra nu face eforturi să memoreze melodiile, pentru ea totul e, de fapt, o joacă. „Nu-i spun niciodată: uite, Cleopatra, avem o piesă nouă, hai să o înveţi.

Ea o prinde chiar când o compun, când o cânt eu la chitară, o învaţă din zbor. În momentul în care termin piesa, ea o ştie deja şi mi-o fredonează”, mărturiseşte tatăl ei, Pavel Stratan.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite