5 întrebări pentru Claudia Pavel (Cream)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Pavel, cunoscută până acum sub numele de Cream, a ales de curând să apară şi pe scenă cu numele său real. Pentru o scurtă perioadă, ea este şi solista trupei DJ Project.

Citiţi şi:


„Adevărul“: Cum ai ajuns la colaborarea cu DJ Project?


Claudia: Eu am fost prima lor solistă, când aveam 16 ani. Am cântat atunci cu ei piesa „Spune-mi tot ce vrei“, care a fost primul lor hit şi DJ Project a rămas pentru mine un proiect de suflet. Eu sunt prietenă cu băieţii şi mi s-a părut normal să-i ajut. Până la urmă sunt cântăreaţă, îmi face plăcere să urc pe scenă şi să cânt. Eu o să cânt cu ei în câteva concerte, până când vor anunţa noua solistă a trupei.

Ai hotărât să apari pe scenă cu numele tău adevărat. De ce ai luat această decizie?

Claudia Cream a fost tranziţia de la Cream, la Claudia Pavel. Dacă spuneam Claudia Pavel din start, poate că nu ştia nimeni cine sunt. Cream este un nume care nu mă mai reprezintă, l-am ales când aveam 16 ani şi e firesc să se întâmple schimbări.

Care e cel mai proaspăt proiect al tău?

Pregătim un concert unplugged, la care o să cântăm cover-uri ale artiştilor care m-au făcut să cânt - Mariah Carey, Corrs, Whitney Houston. Nu ştim încă data exactă a concertului, dar vom stabili totul cât de curând. E primul meu concert unplugged.

Pentru primul tău album solo ai lucrat cu producători celebri. Ce aport ai avut la compoziţia pieselor?

Când m-au cunoscut, eu le-am explicat ce vreau să cânt, ce aş vrea să spun în piese. Şi mi-au compus nişte melodii superbe. Sper ca în viitor să încep şi eu să compun. Chiar mi-au propus să facem o sesiune în care să compunem împreună şi mai mult ca sigur o să facem asta. E doar primul album, e prima oară în viaţa mea când am lucrat cu Ryan Tedder, cu Play Production din Suedia, cu oameni care au lucrat cu Beyoncé, Kelly Clarkson, Josh Groban, cu nume imense. Nu puteam să le spun eu cum să-mi compună o piesă, sunt atât de experimentaţi şi atât de pasionaţi, încât îşi dau seama dintr-o privire ce gen eşti.

Videoclipul piesei „Don’t Miss Missing You“, pe care l-ai lansat oficial de curând, a apărut pe internet în primăvară. Nu crezi că lansarea a venit cam târziu?

Nu ştim cum a scăpat pe internet. Noi aveam un plan de promovare. Primul single trebuia să fie „Candy“, al doilea „Just a Little Bit“ şi apoi aceasta piesă. „Don’t Miss Missing You“ e o piesă emoţională şi se potrivea foarte bine să o lansăm toamna. După mesajele pe care le primesc, sunt convinsă că sunt mulţi care acum o văd pentru prima dată.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite