"Clanul Sprânceană" şi actorii piesei "Străini în noapte", premiaţi la VIP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista "VIP" a adunat şi în luna noiembrie lumea bună pentru o nouă ediţie a premiilor acordate de săptămânalul monden. Cristian Brancu şi partenera sa de prezentare, actriţa Monica

Revista "VIP" a adunat şi în luna noiembrie lumea bună pentru o nouă ediţie a premiilor acordate de săptămânalul monden. Cristian Brancu şi partenera sa de prezentare, actriţa Monica Davidescu, au acordat premiile laureaţilor lunii octombrie.

Premiul la secţiunea Televiziune i-a revenit "Naşului" de la B1tv. Datorită talk-showurilor sale explozive, în special dialogului dintre Gică Hagi şi Gigi Becali, Radu Moraru a fost votat premiatul acestei luni, iar Ovidiu Ioaniţoaia a fost cel care a prezentat premiul.

La secţiunea Divertisment, distincţia lunii i-a revenit producţiei Antenei 1, "Clanul Sprânceană". Au urcat pe scenă, printre alţii, Aurelian Temişan, Marius Bodochi, Mihai Mărgineanu şi cei doi "făptuitori" ai serialului, Andi Lupu şi Giani Oprina, care au descris serialul ca o dramă cu accente comice. Premiul le-a fost oferit de unul dintre cei mai simpatici şi celebri sportivi ai ţării, Rică Răducanu.

Ultimul premiu, cel la secţiunea Teatru, a fost acordat piesei "Străini în noapte", în cea mai nouă montare văzută de maestrul Radu Beligan. Alături de el, au mai fost premiaţi Liviu Dorneanu, Emilia Popescu şi Florin Piersic, iar maestrul Marin Moraru a fost cel care a oferit premiul. Florin Piersic a mulţumit revistei VIP, în maniera lui caracteristică, printr-un discurs lung, dar plin de umor, glume şi amintiri din lunga sa carieră. (Evelyn Badea)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite