5 întrebări pentru Roxana Ciuhulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Roxana Ciuhulescu
5 întrebări pentru Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu se află de nouă ani la cârma emisiunii „ProMotor“, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, la Pro TV.

1 Ai avut în emisiunea ta invitaţi din toate domeniile. Înaintea cărei întâlniri ai avut cele mai mari emoţii?

Toţi invitaţii îmi dau emoţii în felul lor, însă trebuie să recunosc că înaintea interviului cu şeful statului aproape că tremuram de emoţie. Emoţii mari mi-a creat şi domnul Sorin Oprescu. De asemenea, am fost extrem de stresată când l-am intervievat pe David Coulthard.

2 Mai ai un an şi împlineşti 10 ani de la prima apariţie la „ProMotor“. Ce te ţine atât de legată de această emisiune?

 Înainte de 2000 nu m-am gândit niciodată să lucrez în televiziune, nici măcar nu am avut acest vis. Pur şi simplu nu mi-a trecut niciodată prin cap că o să prezint o emisiune atât de populară. Dacă după nouă ani încă mai sunt la cârma emisiunii, înseamnă că iubesc mult ceea ce fac şi cred că mi se potriveşte mănuşă.

3 La începutul anului ţi-ai făcut debutul în teatru, în piesa „Casa Zoikai“, regizată de Alexandru Tocilescu. Cum te-ai simţit pe scenă?

Când am fost la castingul pentru această piesă, eram relaxată pentru că nu credeam că am cum să obţin acest rol, ţinând cont de faptul că nu aveam nici experienţă, nici studii în domeniu. Dar dacă domnul Tocilescu m-a acceptat în piesa lui, înseamnă că am fost ceea ce trebuia, că am intrat în pielea personajului Madam Ivanova. Eu am emoţii şi când sunt invitată la o emisiune radio în direct, ce să mai spun despre rolul meu pe scenă…

4 Eşti cunoscută pentru pasiunea ta pentru sporturile extreme. Care e nebunia extremă pe care doreşti să o faci?

Singurele lucruri pe care le consider extreme din câte am făcut au fost să particip la raliuri şi să sar cu paraşuta. Dacă îmi doresc ceva foarte mult, este să îmi iau licenţa de navigaţie şi pe cea de pilot comercial pe elicoptere. 

5 Ce te nemulţumeşte ca şoferiţă pe străzile din România?

În primul rând traficul, apoi calitatea străzilor. Mă scoate din minţi şi atitudinea şoferilor care nu au o conduită corespunzătoare la volan. Îi dispreţuiesc pe cei care aruncă gunoaie pe geam şi se bagă în faţa ta fără să se asigure.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite