VIDEO Cine e „Narcisa sălbatică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Puşcaş este protagonista serialului „Narcisa sălbatică“
Alina Puşcaş este protagonista serialului „Narcisa sălbatică“

Alina Puşcaş, protagonista serialului difuzat de postul Antena 1, spune că se recunoaşte în personajul său, având „acelaşi stil visător şi jovial“. Tânăra din Târgu-Mureş, în vârstă de 27 de ani, s-a transformat într-o vedetă, după ce a fost aleasă să joace rolul principal din telenovela „Narcisa sălbatică“.

Model al MRA Models, Alina Puşcaş a fost trimisă de reprezentanţii agenţiei la castingul pentru rolul din „Narcisa sălbatică". Era sceptică că va reuşi să obţină rolul, mai ales că celelalte contracandidate erau actriţe cu experienţă. Mai mult, Alina ştia că cei de la casa de producţie Tandem Film (producătorii serialului) nu căutau un manechin pentru rolul eroinei Narcisa Drăghici. „A fost o luptă pe care am dus-o cam o lună. Nu vă puteţi închipui cât stres, câte nopţi nedormite şi câte vise cu ochii deschişi am avut până la această decizie finală în care rolul îmi era atribuit. Pentru mine a fost primul casting de film la care am fost trimisă şi se pare că mi-a fost cu noroc", povesteşte Alina. Imediat după ce a obţinut rolul, Alina a început să ia lecţii de actorie cu Magda Catone (personajul Mioara din film). „Magda Catone este o femeie extraordinară. Cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la ea în incursiunea noastră actoricească a fost să-mi păstrez naturaleţea. Fiind natural rişti mult mai puţin să greşeşti interpretarea", spune Alina Puşcaş.

„Nu aş fi acceptat să filmez fără slip"

Secvenţele în care ea apare dezbrăcată la duşul închisorii Rahova au fost intens mediatizate, gurile rele comentând ba pe seama silicoanelor protagonistei, ba pe seama slipilor de culoarea pielii care erau mult prea evidenţi. „Haha... există guri rele care spuneau că nu se vedea nimic şi că eu aş fi fost nud, şi nu seminud. Oricum, realizarea scenelor nu-m cum s-o comentez, nu sunt regizor şi nu sunt în măsură să le critic în vreun fel. Pe lângă asta, n-aş fi acceptat indiferent de situaţie să filmez fără slip, vorbim totuşi de un serial cu un subiect şi acţiuni care ­n-au nimic în comun cu filmele XXX", precizează Alina. Actriţa debutantă adaugă că nu i-a fost deloc uşor să filmeze acele scene: „Colegii de echipă m-au ajutat foarte mult, rărind rândurile celor care filmau aceste scene şi oferindu-mi, pe cât posibil, un cadru mai puţin populat şi mai intim". Deşi secvenţele în postură nud au fost mai dificile, rolul Narcisei se mulează ca o mănuşă pe personalitatea Alinei, care spune că are multe lucruri în comun cu personajul pe care îl interpretează.

Îşi doreşte o afacere

„Narcisa sunt eu... este cealaltă jumătate a mea, aşa că nu am nevoie de răgaz să pot intra în rol. Avem acelaşi stil de a spune direct lucrurilor pe nume, acelaşi stil visător şi jovial. Dar există şi lucruri pe care nu le împărtăşim, cum ar fi stilul vestimentar sau plăcerile culinare". Ca să construiască personajul Narcisa, tânăra în vârstă de 27 de ani spune că „a furat" câteva secrete de la personajul Nataliei Oreiro, din telenovela „Înger sălbatic": „În principiu, personajul din «Înger sălbatic» se aseamănă foarte mult cu cel din «Narcisa sălbatică». M-a inspirat personajul, dar nu l-am construit aidoma pentru că «Înger sălbatic» mergea destul de mult pe partea de umor, de joacă, pe când «Narcisa sălbatică» se bazează foarte mult pe secvenţele cu încărcătură emoţională". Deşi momentan n-a mai primit nicio altă ofertă de a apărea într-o producţie TV, Alina şi-ar dori să-şi continue drumul în lumea filmului: „Îmi doresc foarte multe: o afacere, o familie, alte producţii, mult mai multe vacanţe şi timp liber".

"Nu vă puteţi închipui cât stres, câte nopţi nedormite şi câte vise cu ochii deschişi am avut până la decizia finală în care rolul îmi era atribuit. Pentru mine a fost primul casting de film la care am fost trimisă şi se pare că mi-a fost cu noroc."
Alina Puşcaş actriţă

Mama şi fiica au câştigat titlul de Miss

Alina Puşcaş (foto) şi-a început cariera de model la 21 de ani, după ce la 14 ani câştiga titlul de Miss Boboc. Modellingul nu era neapărat unul dintre visurile ei, ci mai degrabă dorinţa mamei. „În tinereţe, mama fusese Miss Sibiu şi şi-ar fi dorit chiar ea să ajungă model, dar cum perioada ceauşistă n-a fost una prielnică din acest punct de vedere, şi-a dorit ca visul ei neîmplinit să se contureze prin mine", spune Alina.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite