Christina Aguilera, gata de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii vedetei au putut vedea faţa „casnică” a cântăreţei care a cioplit dovleci împreună cu fiul ei Max.

CITEŞTE ŞI:


Halloween este peste mai puţin de duoă săptămâni, iar vedetele se pregătesc de sărbătoare. Christina Aguilera, în vârstă de 28 de ani, a hotărât şi ea să intre în atmosferă din timp şi a cumpărat o duzină de dovleci mari şi coloraţi.

Recunoscută pentru stilul ei extravagant, cântăreaţa americană a renunţat la podoabe în favoarea unor jeanşi rupţi, asortaţi cu cizme şi o cămaşă în carouri. Astfel costumată, Aguilera s-a prezentat la Mr. Bones Pumpkin Patch, informează cotidianul britanic „The Daily Mail”.  Pumpkin Patch este o atracţie populară a sezonului. Părinţii îşi duc copiii la diferite ferme, unde aleg dovlecii şi îi cioplesc. Cei mici au parte şi de alte distracţii.

De exemplu, li se pictează feţele şi pot călări ponei. La Pumpkin Patch au venit şi Larry Birkhead împreună cu fiica sa Danniel Lynn, a cărei mamă, Anna Nicole Smith, a murit în mod tragic în 2007, în urma unei supradoze de medicamente. Fetiţa avea faţa pictată în alb, cu pete negre în jurul ochilor şi gurii, reprezentând o fantomă. Între timp, Aguilera şi-a purtat fiul în vârstă de aproape doi ani în braţe şi s-au bucurat de locul plin de simboluri de Halloween, un paradis pentru micuţi. Cântăreaţa nici măcar nu a fost tentată să-şi dea cu puţin ruj pe buze, ştergând orice urmă din imaginea ei de „fată rea”.

Carieră cinematografică

În afară de a avea grijă de familia sa, cântăreaţa se ocupă şi de carieră. Ea a semnat de curând contractul pentru apariţia în filmul „Burlesque”, în care va juca alături de Kristen Bell. Filmul prezintă viaţa unei tinere dintr-un oraş de provincie care se aventurează în Los Angeles cu visul de a deveni vedetă. De-a lungul carierei sale, Aguilera avut numeroase apariţii televizate.

image

Larry Birkhead a dus-o pe fiica sa Danniel Lynn, fiica sa, la Mr. Bones Pumpkin Patch

Ea a jucat într-un singur episod din „Beverly Hills 90210” şi a fost gazda unui episod al emisiunii „Saturdy Night Live” în anul 2004. Pe de altă parte, ea a creat coloana sonoră pentru câteva filme de la Hollywood, printre care „Mulan”, „Povestea unui rechin” şi muzicalul câştigător al unui Oscar „Moulin Rouge!”. În 2008, Aguilera a apărut în documentarul „Shine a Light”, alături de formaţia Rolling Stones şi a cântat melodia „Live With Me”.

Puţini îşi aduc poate aminte de începutul carierei muzicale a vedetei. La vârsta de 17 ani, Christina Aguilera a reprezentat SUA în cadrul festivalul internaţional „Cerbul de Aur” de la Braşov. Ea a cântat două melodii ale unor renumite cântăreţe din America, Sheryl Crow şi Diana Ross. Aguilera nu a câştigat niciun premiu la acest festival.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite