Christina Applegate, cea mai frumoasă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Christina Applegate a fost desemnată cea mai frumoasă persoană din lume în clasamentul anual realizat de revista americană „People“.

Dacă în anii trecuţi vedete ca Angelina Jolie, Charlize Theron şi Halle Berry au dominat preferinţele editorilor revistei, anul acesta clasamentul este format, în mare parte, din staruri ale noii generaţii de la Hollywood.­

Christina Applegate, cunoscută mai ales pentru rolul blondei naive din serialul „Familia Bundy“ a avut un an greu în 2008, după ce i s-a pus diagnosticul de cancer la sân. Actriţa declară în interviul acordat revistei ­„People“ că şi-a găsit echilibrul în viaţă după ce a reuşit să învingă boala.

În anul 2009 vrea să fie fericită

Are un „înger“ de iubit, Martyn Lenoble, care a jucat un rol decisiv în recuperarea ei. Deţine o casă în Malibu despre care mărturiseşte că este „cel mai bun lucru“ pe care l-a făcut pentru ea. În prezent, actriţa este personajul principal din serialul „Samantha­ Who?“, rol pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur de anul acesta.

„Trebuie să găseşti fericirea şi bucuria în tot ceea ce faci, ca şi cum ar fi apa de care ai nevoie în deşert. Asta trebuie să cauţi“, declară Applegate despre noua ei viziune asupra vieţii. În top au mai fost incluse celebrităţi ca Halle Berry, Michelle Obama sau Christina Aguilera. Actriţa Angelina Jolie, câştigătoare a unei ediţii precedente, a coborât pe locul 17.

„Cei mai frumoşi“, aleşi de „People“

-Christina Applegate (actriţă)
-Halle Berry (actriţă)
-Ciara (cântăreaţă)
-Christina Aguilera
-Freida Pinto (vedeta din „Vagabondul milionar“)
-Channing Tatum (actor)
-Robert Pattinson (actorul principal din serialul „Twilight“)
-Michelle Obama (Prima Doamnă a Americii)
-Angelina Jolie (actriţă)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite