Cheeky Gabriela, gangster de magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama Gabrielei Irimia îi ia apărarea fiicei sale, acuzată de furt dintr-un supermarket, şi spune că aceasta se „documenta“ pentru un rol. Weekendul trecut, presa din Marea Britanie a „vuit“ despre cea mai nouă „ispravă“ a româncei, acuzată că a furat dintr-un supermarket o salată, un suc şi o cremă de faţă.

Margareta Irimia, mama gemenelor Cheeky ­Girls, a ţinut să clarifice situaţia şi a expus propria variantă a poveştii care a adus-o pe Gabriela (26 de ani) din nou în atenţia presei.

Mai citeşte şi:

Una dintre gemenele „Cheeky Girls“, prinsă la furat de legume într-un supermarket britanic

„Toată povestea are legătură cu filmul la care lucrează fetele. Gabriela va interpreta rolul unei soţii de gangster şi a încercat să intre cât mai bine în pielea personajului. De fapt, chiar producătorul i-a spus să facă asta, însă acasă, în faţa oglinzii. Ea şi-a luat rolul prea în serios şi a ieşit din supermarket cu o sticlă de suc de mere pe care nu a plătit-o", a declarat pentru „Adevărul" mama gemenelor.

„Posedată" de personaj

Anterior, într-un comunicat trimis ziarului „Click!", aceasta susţinea că e vorba de o confuzie şi că fiica sa nici nu s-a aflat în supermarketul din localitatea Wilmslow (comitatul Cheshire) în momentul comiterii furtului. „Când am sunat-o s-o întreb despre ce e vorba, mi-a zis că n-a fost în magazin, ci că era la restaurant cu Nick (Nick Zapolski, iubitul Gabrielei - n.r.).

Abia pe urmă a recunoscut că a fost acolo. Mi-a spus că şi-a cumpărat o salată ambalată, pe care urma să o mănânce la prânz, însă a uitat să-şi ia ceva de băut. Aşa că s-a întors în supermarket şi a luat o sticlă de suc de un litru. Când a ajuns la casă era coadă, a avut un impuls necontrolat şi a ieşit fără să plătească. Apoi mi-a spus: «Parcă eram posedată! Toată ziua am fost obsedată de rolul de gangster»", susţine Margareta Irimia.

Mama cântăreţei mai spune că aceasta nu a fost dusă la poliţie, aşa cum a scris presa britanică, şi că neînţelegerea a fost lămurită pe loc. „Gabriela locuieşte în Wilmslow, cu Nick, de doi ani şi jumătate. Aşa că îşi face des cumpărăturile la acel supermarket, iar toată lumea o cunoaşte. Era ilogic să fure tocmai de acolo. N-a fost dusă la poliţie, ba chiar angajaţii supermarketului au scos-o pe uşa din spate, că se strânsese lumea să facă poze", a explicat mama Gabrielei.

Carieră în actorie

Margareta Irimia mai spune că noul proiect al fiicelor sale, filmul „The Devil's Dandruff" (Mătreaţa diavolului, expresie din argou folosită pentru cocaină - n.r.), este unul foarte important, în care gemenele sunt protagoniste. Ambele au roluri de soţii de gangster, iar scenariul Gabrielei are 150 de pagini, potrivit lui Margaretei Irimia.

Româncele au fost cooptate în acest proiect (realizat după o întâmplare reală) de producătorul şi autorul Jason Cook, el însuşi un fost gangster. În film îşi va face debutul şi sora vitregă a gemenelor, Beatrice, care va interpreta rolul iubitei unui gangster. Gemenele vor participa astăzi la prima ediţie din acest an a emisiunii „Happy Hour", de la Pro TV, iar Gabriela va vorbi despre acuzaţiile de furt care i se aduc.

"Gabriela va interpreta rolul unei soţii de gangster şi a încercat să intre cât mai bine în pielea personajului. Ea şi-a luat rolul prea în serios şi a ieşit din supermarket cu o sticlă de suc de mere pe care nu a plătit-o."
Margareta Irimian mama gemenelor  Cheeky Girls

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite