Cheeky Girls, la coada vacii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cheeky Girls, la coada vacii
Cheeky Girls, la coada vacii

După ce au fost protagonistele concursului „Dansez pentru tine“, gemenele Cheeky Girls lasă în urmă ringul de dans, lumina reflectoarelor şi costumele strălucitoare pentru o adevărată provocare - viaţa la ţară - în cea de-a doua ediţie a emisiunii „Serviţi, vă rog!“.

Vineri şi sâmbătă telespectatorii vor putea urmări la Pro TV aventurile surorilor Monica şi Gabriela Irimia, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a câştiga lupta cu treburile gospodăreşti şi, prin urmare, pentru a ajuta o familie nevoiaşă să meargă în vacanţă.

Proba curajului

Deşi sunt nevoite să mulgă vaca, să cosească, să zugrăvească, să facă ordine şi să gătească, gemenele Cheeky nu vor abandona provocarea.

Odată intrate în hora de la „Serviţi, vă rog!“, Monica şi Gabriela vor munci pe brânci, vor plânge, se vor chinui, dar nu vor lăsa treburile neterminate, chiar dacă acest lucru înseamnă să treacă adevărate probe ale curajului, cum ar fi zugrăvitul coteţului porcilor sau tăiatul şi jumulitul unei găini.

Pe lângă gemenele Cheeky Girls, pe „ringul“ pensiunii „Serviţi, vă rog!“ îşi vor etala calităţile de gazdă perfectă campionii Ionuţ Iftimoaie şi Cătălin Moroşanu, hotărâţi să facă orice pentru a-i cuceri pe clienţii pensiunii şi pentru a câştiga excursia pentru o familie săracă.

Astfel, Ionuţ Iftimoaie nu se va feri de treburi gospodăreşti precum îngrijitul găinilor, în timp ce Cătălin Moroşanu va juca rolul de bonă a unor copii mici. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite