Charlize Theron iubeşte un fermier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa sud-africană Charlize Theron (35 de ani) are o relaţie cu fostul model şi actor Eric Thal (45 de ani), care a decis să devină fermier şi şi-a cumpărat o fermă în apropiere de New York, relatează contactmusic.com, citat de Mediafax. Theron s-a despărţit în ianuarie de partenerul ei de viaţă, actorul Stuart Townsend.

Un prieten al fermierului Eric Thal a declarat: „Cei doi au multe lucruri în comun. El este fermier şi îşi cultivă singur toate legumele de care are nevoie, iar Charlize a crescut într-o fermă în Africa de Sud. Amândurora le place să părăsească Hollywood-ul din când în când şi să petreacă împreună câteva zile în ferma lui din nordul statului New York".

Eric Tahl a jucat împreună cu Will Smith în filmul „Şase diferenţe fundamentale / Six Degrees of Separation" (1993) şi împreună cu Donald Sutherland în filmul SF „Păpuşarii / The Puppet Masters" (1994).

Ruptură după nouă ani

Charlize Theron a avut de-a lungul anilor relaţii cu actorul Craig Bierko şi cu solistul trupei Third Eye Blind, Stephan Jenkins, înainte de avea o relaţie de nouă ani cu actorul Stuart Townsend. După despărţirea celor doi, anunţată în ianuarie 2010, presa americană a afirmat că actriţa ar fi avut relaţii cu alţi doi actori în vogă: Keanu Reeves şi Ryan Gosling. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite