VIDEO Charlie Sheen, un drogat şi jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul american din „Doi bărbaţi şi jumătate“ s-a internat din nou, vineri, într-o clinică de dezintoxicare, pentru a treia oară în ultimele 12 luni. Charlie Sheen (46 de ani) nu se desprinde nici în viaţa de zi cu zi de imaginea de „băiat rău“ pe care o promovează în filme. 

Vezi VIDEO aici şi aici.

Actorul american Charlie Sheen s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare, provocând astfel, pentru a doua oară într-un an, întreruperea filmărilor pentru serialul TV „Doi bărbaţi şi jumătate", potrivit Reuters.

La o zi după ce a fost spitalizat din cauza unor dureri abdominale, cauzate, potrivit presei americane, de abuzul de droguri şi de alcool, Sheen „s-a internat din proprie iniţiativă într-un centru de dezintoxicare, al cărui nume nu a fost dezvăluit", a precizat Stan Rosenfield, agentul de presă al actorului.

Cel mai bine plătit actor de comedie

„Le este recunoscător tuturor acelora care şi-au exprimat îngrijorarea faţă de situaţia lui", a declarat Rosenfield, adăugând că Charlie Sheen a cerut presei să îi respecte intimitatea. Este cea de-a treia internare a actorului american într-o clinică de dezintoxicare în ultimele 12 luni.

Reprezentanţii postului CBS au declarat că filmările pentru serialul „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men", serialul de comedie cu cea mai mare audienţă din Statele Unite, au fost temporar suspendate din acest motiv.

„Suntem profund îngrijoraţi din cauza stării lui de sănătate şi îi susţinem decizia", se afirmă într-un comunicat. Nu se ştie deocamdată câte zile va rămâne Charlie Sheen în clinică, însă o internare clasică într-un astfel de centru durează 28 de zile.

Sheen este actorul cu cel mai mare salariu din istoria televiziunii americane. Potrivit presei, actorul este plătit cu 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate", un show de televiziune care este urmărit de aproximativ 15 milioane de telespectatori în fiecare săptămână. Actorul joacă rolul unui macho trecut de vârsta a doua, ale cărui interese se rezumă la femei şi la băutură.

Internări continue

Tatăl a şase copii în viaţa reală, Sheen pare că nu poate renunţa la tipul de personaj pe care îl joacă pe micul ecran în favoarea vieţii familiale. Divorţat de cele trei mame ale copiilor săi, printre care şi actriţa Denise Richards, Sheen a intrat într-un viraj periculos compus din droguri, femei şi viaţă de noapte. Nici discreţia nu este unul dintre punctele forte ale vieţii artistului, scandalurile numeroase în care a fost implicat făcând deliciul presei internaţionale.

Filmările pentru serial au mai fost suspendate şi în februarie 2010, când Sheen s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, declarând atunci că decizia lui reprezintă „o măsură preventivă". Actorul a fost obligat printr-o hotărâre a justiţiei americane să se interneze din nou într-un astfel de centru, în august 2010, după ce starul a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune comisă asupra soţiei sale, în timpul unei altercaţii ce a avut loc în prima zi de Crăciun, în 2009.

Sheen a mai intrat într-un centru de dezintoxicare în 1998, după ce a fost internat într-o clinică din Los Angeles, din cauza unei supradoze de droguri. În octombrie 2010, poliţia din New York l-a găsit pe Charlie Sheen în stare de ebrietate avansată, într-o cameră de hotel complet devastată, în compania unei starlete porno.

Robert Downey jr s-a făcut băiat cuminte

Robert Downey jr a avut şi zile mai bune  Fotografii: Splash News



Charlie Sheen nu este singurul „băiat rău" de la Hollywood, Robert Downey jr fiind un alt exemplu de viaţă zbuciumată, asemenea personajelor pe care le interpretează. Deşi acum se bucură de o revenire în forţă la Hollywood, Downey jr a avut şi el o perioadă îndelungată în care nu reuşea să se sustragă stilului de viaţă periculos adoptat.

Trecut zbuciumat

Între 1996-2001, Downey a fost arestat de numeroase ori pentru posesie şi consum de droguri şi a fost internat la dezintoxicare. „Este ca şi cum aş avea o armă încărcată în gură, iar degetul meu se află pe trăgaci, iar mie îmi place gustul metalului armei", i-a explicat actorul unui judecător, încercând să justifice incapacitatea sa de a se lăsa de droguri.

O altă scuză pe care a găsit-o comportamentului său autodistructiv este dependenţa de droguri de care suferă de la vârsta de 8 ani, atunci când tatăl său i-a oferit primul joint, precum şi tulburările de comportament legate de faptul că este maniaco-depresiv.

În aprilie 1996, Downey jr a fost prins în timp ce conducea complet dezbrăcat în Los Angeles, fiind arestat pentru posesie de heroină, cocaină şi un revolver neîncărcat. O lună mai târziu, eliberat condiţionat, a intrat în casa unui vecin şi a adormit într-unul din paturi.

Primul „sejur" la închisoare - patru luni - l-a petrecut în 1997, când a ratat un test obligatoriu antidrog. Doi ani mai târziu, actorul a recidivat, de data asta petrecând aproape un an „la răcoare". Necazurile nu l-au ocolit nici în închisoare: s-a bătut cu unul dintre deţinuţi şi s-a ales cu o tăietură la nas.

Şi Jude Law, interpretul lui Alfie din pelicula cu acelaşi nume, s-a lăsat pradă unui mod de viaţă demn de un film de acţiune. Actorul a avut probleme din cauza drogurilor ani la rând.

"Este ca şi cum aş avea o armă încărcată în gură, iar degetul meu se află pe trăgaci, iar mie îmi place gustul metalului armei."
Robert Downey jr
actor

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite