Charlie Sheen, arestat de Crăciun pentru violenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sheen a mai avut probleme cu  femeile din viaţa lui
Sheen a mai avut probleme cu femeile din viaţa lui

Actorul american Charlie Sheen (44 de ani) a petrecut o parte din ziua de Crăciun în arestul poliţiei din staţiunea de schi Aspen, fiind reţinut pentru acte de violenţă domestică.

Vedeta serialului „Doi bărbaţi şi jumătate" a fost eliberată după câteva ore petrecute la „răcoare", după ce a plătit o cauţiune de 8.500 de dolari, conform Associated Press.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a poliţiei din staţiunea oraşului Aspen, Stephanie Dasaro, Sheen a fost arestat vineri sub acuzaţia de infracţiuni legate de violenţa în familie, fiind învinuit de atac asupra unei persoane, delict de o gravitate de gradul doi, pe o scară de la unu la cinci.

El şi-ar fi atacat soţia, fosta actriţă Brooke Mueller, şi ar fi proferat ameninţări grave la adresa ei. Tot Dasaro a anunţat că Sheen şi-a ameninţat soţia cu o armă, pentru a o intimida, dar nu a dat detalii despre ce fel de armă este vorbă.

Probleme cu soţiile

Sheen şi Brooke Mueller (32 de ani) s-au căsătorit în mai 2008 şi au doi copii împreună, gemenii Bob şi Max Sheen, născuţi în martie 2009. Mueller este cea de-a treia soţie a actorului, după mariajul cu Donna Peele, care a durat un an, şi cel cu actriţa Denise Richards, care a durat patru ani şi s-a terminat cu un scandal.

Sheen a înşelat-o pe Richards în timp ce aceasta era însărcinată cu al doilea copil al cuplului şi cei doi s-au certat multă vreme prin articole de presă. Se pare că problemele actuale ale cuplului Sheen-Mueller nu erau noi.

Potrivit site-ului AccessHollywood, căsnicia lor avea probleme de câteva luni. În familia lor exista tensiune din cauza mamei lui Brooke, care stătea în casa lor, iar în seara accidentului, amândoi soţii consumaseră alcool, deşi ambii avuseseră în trecut probleme cu băuturile alcoolice.

Conform aceleiaşi surse, Charlie şi Brooke intenţionează să meargă la terapie de cuplu, iar actorul va face un curs de stăpânire a furiei. Mueller nu vrea să depună plângere împotriva soţului ei. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite