Charleston cu Paula Chirilă şi Cristian Greţcu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Greţcu şi Paula Chirilă vor dansa în scop caritabil
Cristian Greţcu şi Paula Chirilă vor dansa în scop caritabil

Actorii din emisiunea „Land of Jokes" fac pereche, astăzi, pe scena de la „Dansez pentru tine". Paula Chirilă, interpreta Biancăi Drăguşanu, şi Cristian Greţcu, interpretul lui Ion Iliescu, vor dansa charleston pentru a ajuta un cuplu de tineri care suferă de sindromul Down.

Coregrafia dansului pe care îl vor face vedetele emisiunii „Land of Jokes" a fost creată de Bogdan Boantă, pe melodia clasică „Walking Back to Happiness".

Un nou stil de dans, swingul

În concursul din această seară, alte două perechi vor încerca să facă faţă duelului. Cântăreaţa Paula Seling şi actriţa Doiniţa Oancea vor lupta în paşi de dans pentru a duce mai departe visul partenerilor lor. Cele două cupluri aflate la duel au repetat intens săptămâna aceasta, chiar şi câte zece ore pe zi, fără să ţină cont de durerile musculare, accidentări sau de oboseala acumulată. Pe lângă cele două stiluri de dans de săptămâna trecută, folclor şi salsa, perechile dueliste au mai avut de pregătit şi un stil nou, Bollywood. De asemenea, pe ringul de la „Dansez pentru tine" concurenţii vor încerca să impresioneze juriul şi publicul cu un stil nou de dans introdus în competiţie: swing.

Foştii concurenţi Elena Voscoboinic şi Antonio, actualmente membri ai baletului emisiunii, vor demonstra cum se dansează un swing ca la carte. În platou revine şi Jorge, care, deşi a fost eliminat din concurs săptămâna trecută, se întoarce în ringul visurilor pentru a dansa cu Andreea Mantea, şi ea fostă concurentă, un dans demonstrativ de Bollywood.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite