Celine Dion a născut gemeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celine Dion
Celine Dion

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a devenit mămică, pentru a doua oară, sâmbătă dimineaţă. Internată încă de duminica trecută într-un spital din Florida, ca măsură de prevenire a unei eventuale naşteri premature, artista i-a adus pe lume pe cei doi bebeluşi, la distanţă de un minut.

Potrivit TMZ, unul dintre băieţei are 2,3 kg, iar celălalt 2,5 şi se află în stare bună, dar vor sta într-un incubator în următoarele zile.

Ronald Ackerman, medicul care s-a ocupat de Celine Dion, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că naşterea, efectuată prin cezariană, a decurs fără probleme. El a mai spus că gemenii s-au născut cu un „păr măricel”.

„Celine se odihneşte acum, iar când se va trezi, se va gândi, împreună cu soţul ei, la un nume pentru bebeluşi. Rene-Charles a ajuns deja la spital să-şi vadă frăţiorii şi este foarte emoţionat că aceştia au venit pe lume”, a declarat şi purtătorul de cuvânt al cântăreţei, pentru revista People.

Această sarcină este rezultatul celei de-a şasea tentative de fertilizare in vitro la care a apelat Celine Dion, după ce în toamna anului trecut a suferit un avort spontan.

Celine Dion (42 de ani) şi soţul său, managerul Rene Angelil (68 de ani), mai au împreună un fiu în vârstă de nouă ani, Rene Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite