Celebrităţile îndurerate de moartea lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decesul neaşteptat al regelui muzicii pop, Michael Jackson, a luat prin surprindere o lume întreagă. Celebrităţi de întreg mapamondul s-au declarat profund îndurerate. Potrivit AFP, în aceste momente oamenii, fie ei celebrii sau nu, i-au recunoscut meritele lui  Michael Jackson şi au preferat să uite controversele legate de viaţa sa privată.

Madonna. "Nu mă mai pot opri din plâns... L-am admirat întotdeauna pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre oamenii săi mari, dar muzica sa va trăi pentru totdeauna", a transmis Madonna într-un comunicat citat de săptămânalul People în ediţia sa online.

Elizabeth Taylor, prietenă apropiată a starului, este "prea bulversată" pentru a publica un comunicat, a spus purtătorul său de cuvânt al său, citat de People.

Quincy Jones. "Sunt complet bulversat de această veste", a declarat şi producătorul şi artistul Quincy Jones. Acesta s-a ocupat de albumul "Off the Wall" al lui Michael Jackson, apărut în 1979. "Muzica este ascultată în toate colţurile planetei, pentru că avea totul - talent, graţie şi profesionalism. Mi-am pierdut un frate astăzi şi o parte din sufletul meu a plecat cu el", aspus Quincy Jones.

Jamie Foxx a aflat despre moartea lui Michael în timp ce acorda un interviu pentru NBC. El şi-a exprimat speranţa că lumea îşi va aminti de Michael Jackson drept un "muzician strălucit" şi nu pentru "numărul de circ" ce devenise viaţa sa personală.

Reverendul Al Sharpton.
"Michael Jackson a făcut în aşa fel încât cultura să accepte o persoană de culoare cu mult înainte de jucătorul de golf Tiger Woods, cu mult înainte de starul de televiziune Oprah Winfrey şi cu mult înainte de preşedintele Barack Obama. Michael a fost pentru muzică ceea ce aceştia sunt pentru sport, televiziune şi politică. Şi nicio controversă nu va putea şterge acest impact istoric", a a spus şi reverendul Al Sharpton, militant pentru drepturile civice ale persoanelor de culoare, într-o conferinţă de presă organizată în Harlem, New York.

Arnold Schwarzenegger.
"Astăzi lumea a pierdut una dintre cele mai influente şi mai emblematice figuri din industria muzicală. Chiar dacă au existat întrebări serioase legate de viaţa sa persoanlă, Michael a fost un mare artist incontestabil, iar popularitatea sa a marcat generaţii şi întreaga lume", a subliniat actualul guvernator alCaliforniei, actorul Arnold Schwarzenegger.

David Miliband.
"Nimeni, niciodată nu a urcat atât de sus pentru a cădea apoi atât de jos. Odihneşte-te în pace Michael", a scris şi ministrul britanic de externe, David Miliband, într-un mesaj publicat pe Twitter.

Frederic Mitterrand. Ministrul Culturii din Franţa, Frederic Mitterrand, îl omagiază pe Michael Jackson spunând despre el că a fost "un geniu al muzicii şi al spectacolului" şi a murit "într-o mare singurătate".

n fiecare dintre noi există un pic de Michael Jackson", a declarat Frederic Mitterrand, la postul de radio Europe 1.

"Toată lumea este fascinată de un astfel de destin pe care l-a creat America. El se alătură lui Marilyn Monroe, James Dean şi Elvis, sfârşind într-o manieră nu foarte diferită de modul în care a trăit, devorat de medicamente, într-o mare solitudine", a subliniat demnitarul francez.

Lisa Marie Presley. Fosta soţie a lui Michael Jackson, Lisa Marie Presley, a declarat că are inima frântă după decesul acestuia şi că îşi face griji pentru copiii lui.

"Sunt foarte tristă şi confuză. Am inima frântă pentru copiii lui, care ştiu că au însemnat totul pentru el şi pentru familia sa. Este o pierdere atât de mare, la toate nivelurile", a declarat, cu tristeţe, Lisa Marie Presley.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite