Cele mai sexy scene de film din 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Clooney, Scarlett Johansson, Natalie Portman şi Mila Kunis sunt protagoniştii unor secvenţe fierbinţi, care au încins ecranele anul acesta. Revista online Moviefone a indicat cele mai sexy zece secvenţe de film de anul acesta, dar a arătat cu degetul şi cinci de-a dreptul dezgustătoare.

Cea mai senzuală scenă din 2010 este, potrivit site-ului, aceea cu balerinele interpretate de Natalie Portman şi Mila Kunis în pelicula „Black Swan" („Lebăda neagră"), regizată de Darren Aronofsky. Filmul i-ar putea schimba lui Portman reputaţia de „fată cuminte". Secvenţa în care Lily (Kunis) şi Nina (Portman) fac sex a fost discutată la nesfârşit de presa din toată lumea. Filmul va putea fi văzut şi de români, în luna februarie.

Pentru realizatorii clasamentului, frumoasa Scarlett Johansson nu trebuie să fie dezbrăcată pentru a face valuri. Secvenţa care s-a calificat pe locul al şaptelea în top este cea din „Omul de oţel 2", în care spioana Văduva Neagră, interpretată de Johansson, se luptă de una singură cu o mulţime de gărzi, îmbrăcată într-un costum de piele mulat, şi face ca victoria ei să pară fără efort.

Clooney la bordel

Un alt campion al clasamentului Moviefone este George Clooney care, în pelicula „Americanul", o seduce pe prostituata jucată de Violante Placido (fiica lui Michele Placido). Cea mai fierbinte scenă din film este cea în care personajul lui Clooney vizitează un bordel, o cunoaşte pe prostituată şi cei doi îşi consumă relaţia pentru prima oară.

Scarlett Johansson, Văduva Neagră din filmul „Omul de oţel 2“

Actorii Anne Hathaway şi Jake Gyllenhaal au avut şi ei parte de o peliculă „fierbinte" - filmul romantic „Love and Other Drugs" („Iubire şi alte droguri"). Hathaway se dezbracă pentru mai multe scene de dragoste din film, însă cea mai pasională este prima, pe masa din bucătărie, în care este doar pe jumătate dezbrăcată.

A doua scenă senzuală între două femei din acest clasament este cea din thrillerul „Chloe" în care Claire, interpretată de Julianne Moore, angajează o prostituată, Chloe, jucată de Amanda Seyfried, pentru a-şi supune soţul (Liam Neeson) la testul seducţiei. Soţul cedează ispitei, iar Claire, devastată, nu-i poate rezista nici ea lui Chloe, pe care o sărută.

Nici „Saga Amurg" nu a fost exclusă din clasament, iar personajul care a impre­sionat cel mai mult spectatorii este vârcolacul Jacob, interpretat de Taylor Lautner. Apariţiile topless ale acestuia au devenit o glumă chiar şi în film.

În „Eclipsa", vampirul Edward (Robert Pattinson) îşi exprimă gelozia pe Jacob întrebându-se dacă acesta nu are cămăşi. Pentru criticii Moviefone, cea mai dezgustătoare scenă a anului a apărut în „Oameni mari şi fără minte", în care Rob Hilliard (jucat de Rob Schneider) o sărută pe iubita sa, aflată la vârsta senectuţii.

Scarlett Johansson, Văduva Neagră din filmul „Omul de oţel 2“
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite