Cele mai scandaloase momente ale anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Bullock şi Jesse James au divorţat  anul acesta după un  mariaj de 5 ani
Sandra Bullock şi Jesse James au divorţat anul acesta după un mariaj de 5 ani

Celebrităţi de la Hollywood ca Charlie Sheen, Sandra Bullock şi Miley Cyrus au fost puse în situaţii mai puţin plăcute în 2010. Actriţa Sandra Bullock (46 de ani) s-a confruntat cu un scandal uriaş după ce relaţia extraconjugală a soţului ei, starul de televiziune Jesse James, a ieşit la iveală.

Cu toate că Bullock a încercat să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor, scandalul iscat în presa americană i-a umbrit actriţei bucuria câştigării unui Premiu Oscar pentru rolul din filmul „The Blind Side". După un mariaj de cinci ani, Bullock a decis să divorţeze de partenerul ei, care a înşelat-o timp de 11 luni cu modelul Michelle „Bombshell" McGee, o tânără cu o mare pasiune pentru tatuaje. James declara atunci că merită toate lucrurile negative care i se întâmplă.

Şi aventura cu prostituate, droguri şi alcool pe care actorul Charlie Sheen (45 de ani) a avut-o în camera unui hotel poate fi trecută pe lista celor mai penibile momente ale acestui an, realizată AP. Starul din „Doi bărbaţi şi jumătate" a fost găsit de poliţişti gol şi beat într-o cameră de hotel, pe care tot el o vandalizase. La scurt timp după scandalul care s-a încheiat cu internarea actorului într-o clinică de dezalcoolizare, Sheen ajunea la tribunal ca să pună capăt celei de-a treia căsnicii eşuate.

Miley Cyrus şi Charlie Sheen

Miley Cyrus şi Charlie Sheen

Probleme cu drogurile şi cu alcoolul

Când a acceptat un diamant din partea fostului preşedinte al Liberiei, Charles Taylor, top-modelul Naomi Campbell (40 de ani) nu s-a gândit că va fi implicată într-un scandal cu iz de genocid. Astfel, manechinul britanic a fost chemat în vara acestui an să depună mărturie în procesul diamantelor „însângerate", în care liderul Liberiei a fost acuzat de crime împotriva umanităţii.

Miley Cyrus (18 ani), eroina serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana", şi-a scandalizat părinţii şi fanii, la începutul acestei luni, după ce a fost filmată în timp ce se droga cu plante etnobotanice. Cyrus a mai fost criticată şi pentru consumul de alcool, ea fiind surprinsă cu o sticlă de bere în timpul unei petreceri în Spania. Nici pentru Lindsay Lohan anul 2010 nu a fost unul liniştit. După ce a fost internată de mai multe ori într-o clinică de tratare a dependenţei de alcool şi de droguri, actriţa a ajuns două săptămâni la închisoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite