Cel mai bine îmbrăcate femei din showbiz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţele Gwen Stefani şi Rihanna ocupă următoarele două poziţii în această listă, care nu este alcătuită sub forma unui clasament.

 Actriţele Jennifer Aniston, Jessica Alba şi Diane Kruger figurează şi ele în preferinţele editorilor publicaţiei.Kate Middleton, iubita în vârstă de 28 de ani a prinţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a fost numită „Princess in Waiting", fiind apreciată pentru faptul că reprezintă întotdeauna o apariţie „şic şi rafinată".

Zoe Saldana, regina covorului roşu (foto)

image

Actriţa Diane Kruger, în vârstă de 34 de ani, care a interpretat rolul unui agent dublu în filmul „Ticăloşi fără glorie" regizat de Quentin Tarantino, a fost numită „Runway Renegade" (Renegata de cursă lungă), stârnind admiraţia editorilor revistei „People" pentru faptul că se machiază întotdeauna singură şi că pune stilul şi eleganţa înaintea confortului personal. Editorii revistei au alcătuit şi o listă a celor mai neinspirate ţinute, în care figurează prezenţele pe covorul roşu ale Ritei Wilson, soţia actorului Tom Hanks, dar şi a celebrei Sharon Stone.

Jennifer Aniston - stilul american clasic

Lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume în 2010 este compusă din: Zoe Saldana, numită „The Red Carpet Queen", Gwen Stefani (The Hip Mom), Rihanna (The Daring Diva), Diane Kruger (The Runway Renegade), Lea Michele (The Newbie), Olivia Palermo (The Uptown Girl), Jennifer Aniston (The American Classic), Rachel Bilson (The Denim Darling).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite