Cătălin Moroşanu: „Am slăbit opt kile la «Dansezu’» ăsta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Moartea din Carpaţi“ şi Magda au câştigat, vineri seară, cel de-al nouălea sezon al concursului de la Pro TV. Mai slab cu opt kilograme, cu pălăria roşie norocoasă pe cap, Moro şi-a asigurat titlul în paşi de dans, în ciuda pronosticurilor recente.

„Adevărul": Cum te simţi?

Cătălin Moroşanu: Nici acum nu realizez c-am câştigat «Dansezu'». Parcă aş fi vrut să mă bucur mai mult, doar că n-am mai avut timp, la cât am muncit acolo şi la cât m-am antrenat. Nici nu mai ştiu cum am reacţionat, sincer. Nu m-am gândit vreodată că o să câştig trofeul. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat până acum.

Ţi-ai dat seama că situaţia se întoarce în favoarea ta şi a Magdei după difuzarea imaginilor filmate cu camera ascunsă?

Înainte eram împăcat cu gândul că o să ies pe locul doi. În sensul că lumea, tot timpul, a votat cazul, iar cazul lui Grigore a fost desprins din filme. După ce-am văzut filmuleţul ăla, am rămas profund uimit. Am zis că poate mai am o şansă. Mi-a dat mai multă putere să mă antrenez, mi-a dat mai multă putere să dansez, parcă n-am mai fost atât de descurajat.

Toţi concurenţii care au căzut la duel cu Grigore au ieşit din concurs. Şi parcă nu mai avea sens această emisiune. Acest filmuleţ mi-a dat mai multă energie să-mi joc cartea până la capăt. E frustrant: cineva are un caz, în timp ce tu te antrenezi ca nebunu' şi încerci să dansezi cât mai frumos, da' lasă, că ăla are caz, aşa că dansează el cum vrea şi cum poate.

S-a comportat altfel în timpul repetiţiilor?

N-am de unde să ştiu pentru că nu am stat lângă el. Oricum, era cel mai relaxat dintre toţi. Adică nu avea niciun stres. Eu, în schimb, am pus suflet şi am slăbit opt kile la «Dansezu'» ăsta. M-am consumat fizic foarte tare.

A fost sportiv gestul Pro TV-ului de a difuza imaginile cu Grigore?

Da' de ce să nu fie sportiv? Lumea nu trebuie să ştie ce să voteze?

Deci a făcut ce trebuia, în opinia ta?

Păi a făcut ce trebuia pentru că vorba aia, «gândeşte liber», în sensul că trebuie să arate şi caracterul omului. Pentru că nu poţi să afişezi o mască şi în realitate să fie altcineva. Eu nu înţeleg de ce lumea spune că n-a fost un gest sportiv. Stai puţin, frate, Pro TV-ul a arătat adevărata faţă a lui Grigore. Toţi concurenţii, chiar şi foştii, eram într-un fel uşuraţi, relaxaţi, ne-a dat un fel de satisfacţie. Păi nu se putea aşa! Nu poţi să vii la emisiune şi să nu dansezi. Nu poţi, este o chestie frustrantă pe care lumea din afară nu o vede. Lumea vede doar calmul. Nu-i interesează ce muncă fac ceilalţi.

Cum te-ai înţeles cu Grigore în ultima săptămâna?

Nu i-am purtat pică băiatului. Suntem oameni, ne iertăm greşelile. Oricum, l-a iertat multă lume, şi Magda la fel. Asta este, a greşit, ce să-i faci? Dar tu ştii cum e când vezi pe cineva care vorbeşte aşa de urât? Rămâi uimit. Era genul de om mai tăcut, aşa. Noi toţi de acolo ne-am zis că are o viaţă grea, că e necăjit... Asta a fost.

O să păstrezi legătura cu Magda?

Cum să nu? Am făcut şi schimb de numere de telefon. O să ne vedem când o să cumpere apartamentul, o să vină şi Pro-ul să filmeze. Am zis: «Îmi bag picioarele», să aibă femeia casă, să aibă de toate. Pro TV-ul este o televiziune care dă şi după sufletul omului, nu dă ca să iasă rating. A dat după sufletul fiecăruia şi după cum a meritat fiecare. Toţi am ieşit câştigători, mai maturizaţi, poate mai şi buni la suflet.

Urmăriţi aici imagini de la finala consursului "Dansez pentru tine"

Lui Grigore îi pare rău

Cea de-a noua ediţie a show-ului s-a remarcat şi din cauza controverselor legate de imaginile filmate cu camera ascunsă în care finalistul Grigore era protagonist. Acesta spune că nu-şi poate da seama cât au cântărit acestea în votul publicului, care s-a pronunţat în favoarea lui Moroşanu cu peste 13.000 de voturi, faţă de 7.700 pentru Grigore. „Oricum, mie-mi pare rău, regret ce-am spus şi mi-am cerut scuze de la persoanele faţă de care am greşit. Cred că pentru telespectatori a contat ce au văzut şi îi înţeleg, pentru că am greşit şi pentru asta m-au taxat", a declarat finalistul.

image

El a adăugat că se bucură mult pentru Magda şi fetiţa ei. Pe lângă premiul al doilea, în valoare de 20.000 de euro, Grigore a mai primit un ajutor de 5.000 de euro de la Cosmin Olăroiu şi un an la şcoala Mark Twain, care costă 10.000 de euro, pentru fratele lui, Ionuţ. „Sunt foarte bucuros şi pentru premiul II, pentru că dacă n-aş fi ajuns la «Dansez pentru tine», n-aş fi avut niciodată posibilitatea să câştig atâţia bani şi să fac ceva pentru frăţiorul meu", adaugă el.

Magda Ciorobea, câştigătoarea marelui premiu din acest sezon, spune că va cumpăra o locuinţă pentru ea şi fetiţa ei, Raluca, şi va plăti creditele celor dragi. „Îmi vine să zburd de fericire că vom avea un locşor al nostru din care să nu ne dea nimeni afară şi în care Raluca să poată creşte încrezătoare în viitor", a povestit Magda.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite