5 întrebări pentru Cătălin Radu Tănase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Cătălin Radu Tănase
5 întrebări pentru Cătălin Radu Tănase

A fost corespondentul special al ştirilor Pro TV timp de mulţi ani. Acum prezinţă ştirile dimineţilor de weekend, alături de Iulia Vântur.

1Cum se înţelege un reporter de teren cu prompterul?

Eu, bine! În schimb, operatorul de la prompter nu este deloc amuzat. Mi se întâmplă să mă apuce nostalgia şi să improvizez. Problema este că bieţii mei colegi rămân blocaţi şi nu ştiu ce să mai facă. Şi atunci să vezi prompterul cum se mişcă înainte şi înapoi, iar ce aud după în cască, nu vreţi să ştiţi!

2 Te amuză faptul că Mondenii te parodiază?

Mă uit cu plăcere pe net sau la televizor la parodiile Mondenilor. Sunt profesionişti, iar umorul lor este de calitate. Bravo lor! Dacă vor să mă parodieze din nou, i-aş ruga doar să mă anunţe şi pe mine, ca să nu pierd episodul. La naiba, în puii mei!

3 Care ar fi diferenţa dintre Cătălin Radu Tănase de acum 15 ani şi cel de astăzi?

Mai bătrân, mai copt, mai responsabil, dar cu acelaşi chef de joacă. Când nu mai păstrezi în tine nicio fărâmă din copilul care ai fost odată, ai murit. Iar eu nu vreau să mor. Cât despre cele rele, sechele au rămas, dar nu vreau să mă gândesc la asta. La vita e bella!

4 Ce ai alege să faci dacă ai renunţa la jurnalism?

Rentier! (râde) Ar fi frumos, nu-i aşa?! Poate găsesc broscuţa fermecată, o pup pe bot şi mi se îndeplineşte dorinţa. Dar cred că aş vrea să rămân şi jurnalist. Îmi place.

5 Eşti pe locul 15 în topul celor mai sexy jurnalişti. Cum ţi s-a schimbat viaţa de atunci?

Radical! Curg telefoanele şi mailurile de la admiratoare. E coadă şi mă simt hărţuit. Acum, serios, aţi înnebunit? Nu m-am considerat niciodată frumos şi nici nu am o problemă cu asta. Mulţumindu-le doamnelor din juriu, care  m-au pus pe locul 15, cred că, de fapt „sexoşenia“ mea se referă la atitudine, nu la trăsături fizice. Când s-a publicat clasamentul a fost un râs nebun în redacţie şi gaşca mea de amici de la Pro a făcut un mişto monstruos de colegii clasaţi la mare distanţă în urma mea. Cătălin Radu Tănase e tare!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite