Cătălin Botezatu se vinde de la 100 de milioane de euro în sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă emisiunile TV şi viaţa sa privată tumultoasă care nu mai are niciun secret pentru nimeni, ţinând mai mereu prima pagină a tabloidelor, Cătălin Botezatu îşi face timp şi pentru afaceri.

„Nu sunt atât de artist şi de boem cum cred unii. Sunt extrem de raţional şi dur atunci când vine vorba de afaceri. Dar pe cine interesează ce muncesc, când presupusele mele relaţii intime vând aşa de bine?", a spus Botezatu pentru Moneyexpress.com.

Iar criza economică, ce stă pe buzele ori­cui acum, nu pare să‑l ţină treaz noaptea. „Care criză? Abia am timp să respir. 2010 a fost un an de două ori mai bun decât 2009. Am avut o creştere de 25%", spune el.

În ceea ce priveşte brandul „Cătălin Botezatu", acesta este tot atât de greu de estimat în cifre ca şi portofoliul creatorului de modă. În primul rând pentru că Botezatu nu are de gând să vândă.

„Aş vinde pentru un preţ de la 100 de milioane de euro în sus. Sub această sumă nici nu m‑aş obosi să discut", spune el, lăsând să se înţeleagă că suma respectivă nu este un preţ de piaţă.

Şi pentru a demonstra că este într-o continuă expansiune, Bote a anunţat, în premieră, că a deschis în noiembrie 2010, propria casă de modă în Italia.

„Deţin casa «Angelo by Cătălin Botezatu» împreună cu un partener italian. Avem deja 30 de angajaţi", spune Botezatu, adăugând că noua firmă este o investiţie de un milion de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite