Cătălin Botezatu: "Acum 18 ani, am făcut o formă gravă de cancer. Dacă ar recidiva, mi-ar fi fatal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerul a acordat un interviu în exclusivitate revistei OK!, ocazie cu care a ţinut să răspundă fără perdea unor întrebări care, dintr-un motiv sau altul, nu i-au fost adresate până acum.

OK! Câte case ai?
Cătălin Botezatu Nu-mi place să spun. Trăim într-o societate săracă. Uneori mă simt jenat şi pentru că merg în vacanţe scumpe. De aceea rar accept să fac poze în casele mele. Pare că-mi sfidez publicul.

Cât câştigă cel mai de succes designer al ţării? Mai mult de un milion de euro pe an?
Ca desfăşurare, sunt mai multe milioane. Vorbim de profit? Poate fi şi mai mult de un milion sau uneori mai puţin. Absolut tot ce câştig reinvestesc.

Te deranjează ironiile lui Mircea Badea în legătură cu tine? De pildă, cea în legătură cu chiloţii pe care îi faci.
E evident că nu creez doar chiloţi. Dar oamenii spun aşa ca să te ia la mişto. Ca şi cum a face chiloţi e naşpa. Calvin Klein a făcut sute de milioane din chiloţi. Nu mă deranjează. Mai ales pentru că Mircea e un personaj drag mie.
...

Îţi pun o singură întrebare în legătură cu asta...
Îţi spun ceva în premieră: acum 18 ani, am făcut o formă gravă de cancer la colon. Mi se dăduseră puţini ani de trăit. M-am operat la Detroit, într-o clinică în care s-a operat şi Reagan. A fost un cancer urât, operaţia se putea face doar cu laserul. Dacă ar recidiva, mi-ar fi fatal.

Citiţi continuarea interviului pe site-ul OK şi interviu integral în cel mai recent număr al revistei!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite