VIDEO Câştigătoarea Eurovision este în cădere liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul ei single este un eşec. După două luni de „euforie a succesului“, Lena Meyer-Laudrut (19 ani) câştigătoarea finalei continentale a Eurovision, coboară abrupt cu picioarele pe pământ, potrivit vdtonline.ro.

Noul single al cântăreţei, ce va fi lansat pe 6 august, este departe de succesul înregistrat de albumul „My Cassette Player" şi de primele trei single-uri. Ţinând cont că, la 29 mai, la Oslo, Lena a adus prima victorie pentru Germania, după 18 ani, toată lumea se aştepta ca gloria ei să ţină mai mult.

Citiţi şi:

Video compromițător cu Lena, câștigătoarea Eurovision

Lena, regina Europei la 19 ani

Din păcate, piesa „Touch a New Day" nu interesează prea multă lume. Poate de vină este şi faptul că noul single nu este tocmai nou: cântecul a apărut pe albumul de debut al nemţoaicei. Nici videoclipul, lansat la mijlocul lunii iulie, nu a reuşit să o plaseze mai sus de locul 775, după precomenzile de pe Amazon.

Este vocea unei broaşte-ţestoase

Cât priveşte concertele, lucrurile stau la fel de prost: vânzările de bilete pentru turneul mondial pe care Lena îl va începe în luna aprilie a anului viitor nu merg deloc grozav. În ciuda faptului că au fost închiriate săli mari şi stadioane, concertele Lenei nici măcar nu figurează în top 10 cele mai populare.

Tânăra interpretă se află într-un turneu european de promovare, la Londra, Amsterdam, Viena şi Paris, după care va merge în Suedia. Dacă se va adeveri că Lena a fost doar un foc de paie, probabil se va îndrepta spre actorie, de care se simte atrasă. Deocamdată, acolo a pornit de jos: este vocea unei broaşte-ţestoase, într-un film de animaţie. 

GALERIE FOTO - VIDEO Germania a câştigat Eurovision 2010, România a luat locul 3

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite