Elena Cârstea, fericită după operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Cârstea, fericită după operaţie
Elena Cârstea, fericită după operaţie

„Uf, bine că am scăpat“, acestea au fost primele cuvinte ale artistei imediat după ce a fost trezită din anestezie, a declarat mama cântăreţei pentru „Click!“.

La ora 01.00, ora României, imediat după ce operaţia a luat sfârşit, Profira, mama Elenei, a declarat printre lacrimi că totul a decurs cum trebuie. „Am trecut cu bine peste pasul acesta, mulţumim lui Dumnezeu. Elena este foarte slăbită, dar fericită“, a declarat Profira.

Intervenţia chirurgicală de îndepărtare a anevrismului cerebral a început cu câteva ore mai târziu decât era programat, dar a compensat cu un final fericit. Medicul care a efectuat operaţia a declarat că procedura a fost complicată din punct de vedere tehnic, dar a decurs normal.

Recuperare rapidă

Anevrismul cerebral a fost îndepărtat printr-o metodă chirurgicală minimum invazivă, numită şi embolizare. Chirurgii pătrund cu o sondă prin gât sau prin picior, apoi, sub control microscopic, introduc spirale electromagnetice în formaţiunea vasculară care produce închiderea anevrismului. În paralel, se injectează o substanţă care blochează accesul sangvin în locul respectiv.

Elena Cârstea va avea nevoie de două zile de recuperare fizică. Ea este programată pentru un nou control medical peste şase luni, iar medicii au specificat că este posibil ca procedura chirurgicală să fie reluată dacă medicii vor considera necesar acest lucru.

Elena Cârstea, stabilită de trei ani în Statele Unite, s-a căsătorit în 2006 cu Glenn Mutard, un avocat de origine americană. Artista are două fetiţe înfiate în România, Sanda şi Adriana.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite