Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy: Ménage à quatre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni au probleme în căsnicie
Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni au probleme în căsnicie

Mariajul Carlei Bruni (42) cu preşedintele francez Nicolas Sarkozy (55) a început să scârţâie. Pentru prima dată de la căsătoria celor doi, din februarie 2008, paginile tabloidelor franceze au publicat mai multe informaţii cu privire la faptul că cei doi soţi şi-au găsit, fiecare, un alt partener.

Cea care a dat prima de bănuit a fost Carla Bruni, care s-a afişat de mai multe ori în public împreună cu muzicianul francez Benjamin Biolay (37), fostul ginere al lui Marcello Mastroianni şi al actriţei Catherine Deneuve şi tatăl unei fetiţe în vârstă de şapte ani, Anna. Iniţial, au folosit drept scuză faptul că se cunosc de ani de zile şi că au devenit prieteni buni în timpul lucrului pentru albumul muzical al Carlei.

În realitate, Biolay este un fost iubit al primei doamne a Franţei, iar cei doi par să fi locuit împreună în 2008, în timpul pregătirilor pentru lansarea albumului ei. Acum se zvoneşte că ar avea un cuibuşor de nebunii chiar în Paris, într-un apartament închiriat. Ceea ce însă a stârnit mânia lui Sarkozy a fost escapada amorezilor de acum câteva săptămâni în Thailanda.

Deşi nici Nicolas nu se dezminte, fiind văzut în ultimul timp în  compania lui Chantal Jouanno (40), secretar de stat pe probleme de ecologie şi performeră în artele marţiale, preşedintele „bling-bling“ i-a cerut imediat soţiei sale să-şi întrerupă “sejurul” asiatic şi să se întoarcă imediat la palatul Elysée.

Carla s-a conformat pe moment, dar a continuat să-şi sfideze consortul, din acelaşi motiv pentru care Nicolas şi-a continuat nestingherit relaţia cu Chantal. În acelaşi timp, nici amanta preşedintelui nu e într-o situaţie tocmai comodă. Ea este căsătorită şi are trei copii, o fată (6) şi doi băieţi gemeni (4).

Oficial, cuplul prezidenţial refuză să confirme problemele cu care se confruntă. Mai mult, Carla a declarat recent pentru Sky News că are deplină încredere în soţul ei şi că nu crede că acesta a avut aventuri în timpul mariajului lor.

Sarkozy este căsătorit pentru a treia oară şi are trei copii: Pierre (25 de ani) şi Jean (23 de ani), din timpul mariajului cu Marie-Dominique Culioli, şi Louis (12 ani), din timpul căsătoriei cu Cécilia Albeniz.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite