Carla Bruni, 35 de duble pentru o scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima-doamnă a Franţei, actriţa şi cântăreaţa Carla Bruni (foto), îi dă bătăi de cap regizorului Woody Allen la filmările peliculei „Midnight in Paris“ („O noapte la Paris“).

Potrivit publicaţiei online „London's Mail", soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy a filmat, la cererea ei, cel puţin 35 de duble pentru o scenă în care nu avea nicio replică, ci trebuia doar să iasă dintr-o băcănie cu o pâine în mână. Potrivit unui martor, Bruni a ratat scena pentru că „se chinuia să evite să se uite direct în camera de filmat".

„Regizorul tot încerca să o facă să înţeleagă cum trebuie să se comporte în faţa camerei. El a dat dovadă de multă răbdare şi i s-a adresat tot timpul cu respect, nici nu se putea altfel, mai ales că Prima-doamnă era înconjurată de bodyguarzi", a mai spus sursa. Platourile unde se filmează lungmetrajul au fost vizitate chiar de Nicolas Sarkozy.

Potrivit sursei citate, preşedintele francez „nu a părut foarte entuziast de reprezentaţia soţiei sale". Carla Bruni, fost fotomodel, joacă rolul unui custode într-un muzeu în producţia regizată de Woody Allen.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite