Cariera lui George Michael, făcută praf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul a fost arestat în repetate rânduri pentru conducere sub influenţa drogurilor şi a alcoolului. Michael dovedeşte încă o dată că nu se poate ţine departe de probleme.

Fanii săi l-ar putea condamna pentru viaţa haotică pe care a dus-o în ultimii ani, dar şi pentru faptul că starul pop probabil mai crede că incidentele îi pot revigora cariera, aflată pe o pantă descendentă. Michael, declara, în 2006, cu o sinceritate infantilă: „Chiar îmi face bine", referindu-se la expunerea vieţii sale amoroase.

Deşi şirul de incidente privind consumul de droguri l-a adus constant pe George Michael în faţa legii, starul britanic nu se dă înapoi de la a afirma sus şi tare: „Chestia asta (drogurile) mă face să mă menţin sănătos şi fericit". Prietenii lui Michael speră ca artistul „să se adune" şi să îşi ia viaţa mai în serios decât a făcut-o până acum.

În luna iunie a acestui an, cântăreţul (care a vândut de-a lungul carierei peste 100 de milioane de albume) a mai adăugat un accident de circulaţie la cele şapte pe care le-a provocat în ultimii ani. Aflat sub influenţa drogurilor, Michael (47 de ani) a intrat în faţada unui magazin foto din Londra şi şi-a avariat automobilul. După ce a pledat vinovat la cele două capete de acuzare (posesie de cannabis şi conducerea sub influenţa alcoolului şi a drogurilor) starul pop a fost condamnat la opt săptămâni de închisoare.

Judecătorul care s-a ocupat de cazul lui Michael a revenit asupra deciziei, declarând că artistul va ispăşi doar patru săptămâni de arest şi i se va suspenda permisul de conducere pe o perioadă de cinci ani.

Şapte accidente sub influenţa drogurilor

Succesul pe care George Michael l-a avut în anii '80 - albumul de debut al artistului, „Faith", a fost vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume - a fost umbrit de numeroasele scandaluri cu droguri în care artistul a fost implicat. Ultima arestare a lui Michael s-a petrecut anul trecut, după ce a intrat cu maşina sa, un Land Rover, într-un camion. Şi atunci, acesta se afla sub influenţa drogurilor.

Cu doi ani înainte, starul britanic fusese implicat într-un alt accident de circulaţie, după ce a avariat mai multe automobile parcate regulamentar şi a fugit de la locul faptei. Motivul accidentului? Consumul de canabis. Tot atunci, cântăreţului i-a fost suspendat carnetul pentru o perioadă de doi ani. Fără legătură cu şofatul, Michael a mai fost arestat de câteva ori pentru posesie de canabis. Un astfel de incident a avut loc în 2008 când interpretul unor piese de succes ca „Freedom" sau „Careless Whisper", a fost prins cu cocaină şi marijuana, într-o toaletă publică.

Scandal sexual în toaletă

Un alt scandal în care a fost implicat George Michael a pus capăt speculaţiilor despre orientarea sexuală a starului pop. Se întâmpla în 1998, când artistul a fost arestat pentru acte indecente într-o toaletă publică din Beverly Hills, California. Atunci, artistul a fost arestat chiar de către un poliţist care se afla sub acoperire. Prins în flagrant, Michael a recunoscut că este homosexual.

"Chestia asta (consumul de droguri - n.r.) mă face să mă menţin sănătos şi fericit."
George Michael cântăreţ

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite