Huidu, „Don Corleone“ de la „Cronica Cârcotaşilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huidu, „Don Corleone“  de la „Cronica Cârcotaşilor“
Huidu, „Don Corleone“ de la „Cronica Cârcotaşilor“

Noul sezon al „Cronicii cârcotaşilor“, difuzat de la data de 16 septembrie la Prima TV, aduce noi personaje în emisiune. Cârcotaşii intră într-o nouă lume, dominată de mafia italiană.

„Donii“ Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, ajutaţi de „mafioţii“ Dezbrăcatu’, Puştiu’, Mistreţu’, Toni şi protejatele lor, Bebeluşele, toţi membri ai „Clanului Cârcotaşilor“ şi-au pregătit bine planul de bătaie.

Transformare totală

Pentru ca totul să pară rupt din lumea clanurilor italiene, „mafioţii“ de la Prima TV s-au costumat în gangsteri şi au pus la cale o întâlnire de gradul zero, în urma căreia au rezultat mai multe spoturi de promovare a noului sezon.

Şerban Huidu e cel care a suferit cea mai mare transformare pentru a intra în pielea personajului său. Ajutat de machiaj, îmbrăcat într-un costum impecabil şi cu o voce guturală, Huidu are atitudinea şi imaginea unui „capo di tutti capi“.

Huidu, „Don Corleone“ de la Prima TV, înconjurat de acoliţii săi, şi-a promovat emisiunea într-un limbaj mafiot, presărat cu glume interlope.

Într-un decor asemănător celui din filmul „Naşul“, „Don Huidu“ le-a împărţit sarcinile „mafioţilor“ de la „Cronica cârcotaşilor“, pentru ca nimic ce poate fi valorificat în emisiune să nu scape fără ştirea lui.

De la data de 16 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 19.30, Cârcotaşii vor lua la puricat gafele oamenilor de televiziune şi ale politicienilor, mofturile vedetelor şi tot ce obişnuiau să ironizeze până acum.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite