Cântăreaţa-consilier de la primăria din Bari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Mitrache, o cântăreaţă de origine română din Italia, a fost numită de primarul oraşului Bari, Michele Emiliano, consilier al acestuia. Sub numele de scenă „Haiducii“, Paula a interpretat pentru prima dată în Italia piesa “Dragostea din tei” a celor de la O-Zone.

Paula Mitrache promovează imaginea României în Italia. Artista a fost numită recent consilier al primarului din Bari pe probleme de integrare a românilor. “Sunt onorată de faptul că am fost învestită de către primarul Emiliano în această funcţie.

El cunoaşte de multă vreme organizaţia noastră şi ne susţine în efortul de integrare a conaţionalilor noştri în comunitatea italiană din Bari”, declară Paula.

“Mi-aş dori ca şi în alte oraşe din Italia să existe astfel de iniţiative, care să poată să pună în valoare experienţa atâtor bărbaţi şi femei de origine română, care lucrează de ani buni în Italia, pentru promovarea culturii ţării lor şi pentru combaterea prejudecăţilor colective”, adaugă cântăreaţa.

“Eu voi continua să mă implic pentru a propaga adevărata imagine a ţării noastre şi în sudul Italiei. Pe 1 decembrie, anul acesta, de Ziua Naţională a României, vom organiza la Bari un spectacol care va pune în valoare tradiţiile şi cultura poporului român.

Va fi un moment foarte important pentru toţi românii”, a încheiat Paula Mitrache. Artista este mediator cultural şi ocupă, de asemenea, funcţia de preşedinte al asociaţiei culturale româno-italiene “Dacia Nicolaiana”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite