5 întrebări pentru Cabral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Cabral
5 întrebări pentru Cabral

Prezentatorul TV poate fi văzut la „Poveştiri de Noapte“, la postul Acasă, şi în serialul „State de România“, care va fi difuzat la Pro TV din 28 septembrie.

1 Ce pui la cale în această toamnă?

Păi, mai multe nebunii, unele noi, altele reinventate. Mergem mai departe cu „Poveştiri de Noapte“, emisiunea şi-a schimbat ora de difuzare, începe la 23.00 şi asta înseamnă, în primul rând, mai multă libertate.

2 Ce se întâmplă cu personajul tău din „State de România“?

Personajul meu continuă pe aceeaşi direcţie, având însă rezervate pentru cei de acasă câteva suprize simpatice, zic eu. Proiectul este şi mai exploziv, mai antrenant, mai viu, mai haios.

3 Cu ce te-a cucerit blogosfera?

Cu originalitate, cu idei, cu spontaneitate, cu francheţe, cu sinceritate, cu interacţiune. Toate acestea sunt lucruri pe cale de dispariţie în anul de graţie 2009. Şi blogosfera, cu toate că are uneori tendinţa să se transforme în blogoceartă, mă fascinează în fiecare zi prin „tastaturile noi“ care apar, prin copiii care se apucă de scris şi-o fac atât de bine încât te trezeşti că citeşti şi ai tendinţa să aplauzi la sfârşit.

4 Cum ar suna ştirea ideală?

Frenezia „Fă trei fapte bune în fiecare zi!“ a cuprins România, încă unui român i-au fost rezolvate problemele de către un necunoscut!

5 De ce ai ales ca afacere o sală de fitness?

Fitness-ul e doar o mică parte, cursurile cele mai importante sunt cele de kickbox şi thaibox, de arte marţiale pentru copii. Un curs simpatic este şi cel numit „XXL“, în clasă sunt admise numai persoane de peste 100 de kilograme, iar cursul este ţinut de mama mea care a „împlinit“ de curând 140 de kilograme! Am ales acest domeniu pentru că toată familia mea este implicată în sport.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite