CRBL îşi lansează noul single

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„K-Boom", noua piesă a lui CRBL, este compusă de Marius Moga şi va fi lansată în această seară la ProFM.

CRBL a pregătit o piesă specială pentru această toamna, pe care ascultătorii ProFM şi fanii săi au ocazia sa o audă miercuri 30 august, de la ora 19.00, când DJ-ul va intra în emisie. „K-Boom" este compusă şi produsă de Moga şi scrisă împreună cu CRBL.

„Totul a pornit de la un concurs pe care l-am făcut pe Facebook cu titluri de piese, şi am promis să compun nişte melodii cu titlurile cele mai votate. K-Boom e unul dintre ele şi când am zis acest nume m-am gândit instant la CRBL, nu stiu de ce ! Şi într-o dimineaţă, mergând pe bicicletă către studio, am compus refrenul. Am ajuns la studio am pus un beat, am ales nişte acorduri şi l-am sunat pe CRBL, care a venit în zece minute. Pot spune şi poate confirma că a fost dragoste la prima audiţie", declară Marius Moga.

La rândul lui, CRBL mărturiseşte că de mult timp nu a fost mai surprins şi mai mulţumit de rezultatul final. „Sunt perfecţionist şi întotdeauna mai găsesc ceva de schimbat sau îmbunătăţit, dar de aceasta dată, când am auzit piesa, surpriza a fost totală", spune artistul.

Vocea feminină din „K-Boom" aparţine artistei Helene, pe care fanii Morandi au putut-o auzi în melodia „Save Me".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite