5 întrebări pentru: Daniel Buzdugan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru: Daniel Buzdugan
5 întrebări pentru: Daniel Buzdugan

Buzdugan este omul cu o mie de „personalităţi“ în emisiunea „În puii mei!“, difuzată de Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30.

1 Care este rolul tău în noua emisiune de umor? Ce s-a schimbat, ce a rămas la fel?

Van Gogh, pictorul meu preferat, avea o variată paletă coloristică. La „În puii mei!“ eu am o bogată paletă de roluri, şi mai mici, şi mai mari, în funcţie de evoluţia bursei subiectelor emisiunii. Am fost Syda, Romeo, Obama, elevul cocalar, baba de oraş, reporter de teren în Republica Snobistă Constanţa, băiat şmecher de Dorobanţi...

2 Cum ai descrie, în câteva cuvinte, colaborarea cu Mihai Bendeac?

Exuberanţă, creativitate şi om mai vedea!

3 Crezi că publicul se va plictisi în curând de farsele de la radio?

Precum căprioara, care se adapă din apele limpezi, la fel şi cei care ascultă Farsele lui Buzdugan nu se vor plictisi, pentru că aceste farse veselesc şi bucură inima omului şi-aşa destul de cernită în zilele astea de bejenie.

4 De ce este emisiunea „În puii mei!“ cel mai fresh produs de televiziune, aşa cum ai declarat?

Avem o echipă nouă şi e foarte tânără gaşca de la emisiune, până şi titlul e un pic acid, pişcă la limbă, ca un fresh de portocale.

5 Ai declarat că „este trist atunci când oamenii nu mai au vise“. Tu la ce visezi?

Subsemnatul Ion Daniel Buzdugan visează mereu la vacanţe şi la plecări, e mereu cu capu-n nori (în avion) şi cu bagajul la uşă. Dacă trec mai mult de două săptămâni fără să ies din Bucureşti, dau în foc ca o Oală Minune. Înainte mergeam foarte des la Iaşi, dar am descoperit că e mai ieftin să zbori cu avionul la Londra, Lyon, Roma sau Viena. Aş putea să fiu un consilier beton al doamnei Udrea, pe probleme de turism. Dacă aş avea o casă în capătul pistei de la Otopeni, aş face ,,aviostopul“.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite