Costel Busuioc a aflat ultimul că i s-au anulat concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în redacţia Adevărul de Seară din Timişoara, Costel Busuioc, spune că se pregăteşte pentru concerte care au fost anulate din lipsă de spectatatori. Pavarotti din Banat nu ştia nimic despre concerte anulate, cum este cel de la Constanţa, unde s-au vândut doar 18 bilete.

UPDATE, ASTĂZI, ORA: 13.15:
Drama lui Costel Busuioc, Pavarotti din Banat: a fugit de acasă, a mâncat din gunoaie şi a ajuns cioban

Află mai multe detalii interesante despre Busuioc şi vezi primul reportaj TV, realizat în 2005, în care acesta este comparat cu Pavarotti:



Talentul lui Costel Busuioc (foto jos alături de familie) nu a fost suficient pentru a menţine efervescenţa de după câştigarea concursului din Spania. După desfacerea contractului cu Sony, Costel a mers pe cont propriu, însă colaborările cu organizatorii turneelor nu i-au adus o promovare suficientă pentru a ţine publicul în priză şi pentru a-i garanta succesul în România.



În acest an, „Pavarotti din Banat” are programate 14 concerte cu colinde. Două dintre ele, la Constanţa şi Suceava, s-au anulat deja din cauza lipsei de spectatori. „Eu nu ştiu nimic despre asta. Cel puţin, la Suceava sigur nu este aşa pentru că m-ar fi anunţat prietenii mei de acolo. Am mulţi prieteni acolo. La Constanţa este concert, nu ştiu nimic să fie probleme”, a spus Costel Busuioc, invitat ieri în redacţia „Adevărul de Seară”.

Doar 18 bilete vândute la Constanţa

Directorul Casei de Cultură din Constanţa, Gheorghe Ungureanu, a declarat pentru Adevărul de Seară că nu se mai ţine concertul planificat la începutul lunii decembrie pentru că aproape nimeni nu a cumpărat bilete. "Am decis, în 2 noiembrie, să anulez concertul de pe 3 decembrie al lui Busuioc pentru că nu s-au vândut decât 18 bilete. Biletele au fost puse în vânzare din septembrie şi am redus preţul biletelor de la 70 la 35 de lei şi chiar am oferit acces pentru două persoane pe un bilet. Tot nu s-au vândut", a declarat Ungureanu 

VIDEO Aflat în redacţia Adevărul de Seară din Timişoara, Costel Busuioc, spune că se pregăteşte pentru concertele anulate:

image

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/TIMISOARA_COSTEL_BUSUIOC_A2.FLV width=300 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

















Impresarul spune că merge unde se dau mai mulţi bani


Impresarul lui Busuioc, Matei Mocanu a confirmat că două dintre concertele cântăreţului s-au anulat şi s-au mutat în alte oraşe. „La Constanţa nu m-am dus pentru că sunt patru concerte de colinde în acea perioadă. Am băgat Focşaniul în loc de Constanţa. La Suceava nu ne mai ducem pentru că a doua zi avem Bistriţa şi nu mai puteam ajunge”, a declarat Mocanu. Acesta a mai spus că în astfel de concerte banii sunt pe primul loc. „Dacă nu cred că scot cheltuielile şi mi se oferă bani de la primării sau de oriunde din altă parte, mă duc acolo unde fac bani”, a spus impresarul artistului.

AUDIO Impresarul lui Costel Busuioc, Matei Mocanu: "Anulez concertele cum vreau":

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Timisoara impresarul lui busuioc despre constanta si suceava.mp3 width=250 height=50 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

 

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Timisoara impresarul lui Busuioc amana concertele cum vrea.mp3 width=250 height=50 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false






Succes doar în Banat

Busuioc are cel mai mare succes în Timişoara,
unde s-au vândut cele mai multe bilete

Urmăreşte astăzi timisoara.adevarul.ro pentru a citi dezvăluiri în premieră din cartea despre viaţa lui Costel Busuioc.

Citeşte mâine un interviu în exclusivitate cu Costel Busuioc în,




     

image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite