Busu are o listă cu dorinţe pentru 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii „Vremea“ din cadrul Ştirilor Pro TV, a făcut pentru „Adevărul TV“, ghidul cu programele de Revelion, bilanţul anului 2010: confesiuni despre copiii săi, vârstă, şcoala de şoferi şi „profeţii“  autoironice.

„Natalie merge la şcoală, Catinca îngaimă din ce în ce mai multe cuvinte şi pot s-o trec liniştit la «persoane», iar eu parcă-s mai vioi de când m-a lăsat durerea de genunchi. Şi uite aşa mă apropii de implacabilul an 2012. Nu am vreo aplecare spre profeţii mistice cu aer apocaliptic, mă gândesc doar că în 2012 o să împlinesc 50 de ani.

Foarte frumos, veţi spune, poate, unii dintre dumneavoastră. Iar alţii, zâmbind în barbă, veţi gândi: «Poate ne laşi, în sfârşit, măi brontozaurule!»". Curajul de a se apuca de un proiect mai vechi, un scenariu de film, este altă dorinţă a lui Florin Busuioc pentru anul care vine. În plus, şcoala de şoferi este un deziderat care nu mai suportă amânare.

Aflaţi mai multe bilanţuri şi primiţi urările pentru 2011 din partea unor vedete autohtone precum Dezbrăcatu' (alias Codruţ Keghes) şi Mircea Radu, prin intermediul suplimentului „Adevărul TV", care apare mâine pe piaţă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite