Loredana cântă ca în Bucureştii de odinioară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana cântă ca în Bucureştii de odinioară
Loredana cântă ca în Bucureştii de odinioară

Loredana va contribui la coloana sonoră a primului serial românesc de epocă, „Aniela“, care va fi difuzat din toamnă de postul Acasă TV. Artista va juca rolul unei soliste de renume din „Micul Paris“, Mimi, şi cu această ocazie va interpreta melodii din Bucureştiul de odinioară.

„Personajul meu se numeşte Mimi şi este o fată născută într-o familie săracă, o fată modestă, care ajunge la oraş şi cântă într-o cârciumă din Bucureşti“, povesteşte Loredana despre personajul său.

„Atrage în fiecare seară multă lume care vine să o asculte, spre bucuria cârciumarului că i se golesc butoaiele. Ea vrea doar să cânte, să se simtă bine şi să îi facă şi pe ceilalţi să se simtă la fel, dar şi să descopere tinere talente. Melodiile pe care ea le cântă o ajută să înţeleagă că iubirea vine în primul rând prin muzică. Cârciuma este locul în care se vor ţese foarte multe intrigi şi, cu siguranţă, Mimi va fi părtaşa unor evenimente interesante“, adaugă aceasta.

„Trebuie să intru în pielea unui personaj care a trăit în altă epocă, iar pentru asta am făcut o documentare despre acea perioadă, am studiat muzica de atunci, felul oamenilor de a vorbi, de a se îmbrăca, gesturile, atitudinea“, mărturiseşte Loredana.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite