Sandra cântă astăzi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra cântă astăzi la Bucureşti
Sandra cântă astăzi la Bucureşti

Cântăreaţa, supranumită „regina muzicii disco a anilor ’80“, susţine un concert în această seară la Sala Palatului din Capitală.

Evenimentul face parte din turneul mondial de promovare a noului său album „Back to Life“.

Acesta a fost lansat la data de 27 martie şi include 15 piese, iar cel mai nou single se numeşte „The Night is Still Young“, în care Sandra cântă împreună cu Thomas Anders, de la Modern Talking.

Albumul a fost înregistrat la New York, împreună cu producătorul Toby Gad, cel care semnează piese şi pentru artişti precum Beyoncé şi Fergie.

Francesco Napoli, în deschidere

Invitatul special al serii este italianul Francesco Napoli, care va deschide show-ul artistei de origine germană şi care va cânta piese precum „Marina“, „Balla Balla“, „Lady Fantasy“ sau „Piano Piano“.

Sandra va interpreta în concertul din această seară atât piesele de pe noul album, cât şi hiturile care au făcut-o celebră în anii ’80: „Maria Magdalena“, „In the Heat of the Night“, „Hi Hi Hi“ şi „Everlasting Love“.

Sandra Ann Lauer s-a născut în Germania, la Saarbrucken, la data de 18 mai 1962. Artista a devenit celebră pentru piesa „Maria Magdalena“, în anul 1985.

Înainte de a începe o carieră solo, până în 1984, a fost vocalista trupei Arabesque. Sandra a participat ca vocalistă la proiectul muzical Enigma, al fostului său soţ, Michael Creţu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite