Madonna, aşteptată la Bucureşti de admiratori celebri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna, aşteptată  la Bucureşti  de admiratori celebri
Madonna, aşteptată la Bucureşti de admiratori celebri

Regina muzicii pop a exercitat dintotdeauna o mare atracţie asupra oamenilor obişnuiţi, dar şi asupra vedetelor. Cântăreaţa are numeroşi admiratori şi printre celebrităţile din România. Dana Săvuică şi Andreea Raicu vor merge la concertul din Parcul Izvor.

Dana Săvuică este unul dintre fanii declaraţi ai Madonnei şi va fi prezentă la concertul de la 26 august, din Parcul Izvor. Fostul model a mai participat până acum la două concerte ale artistei preferate.

„Am fost la spectacole din ultimele două turnee, «Confesions On a Dance Floor» şi «Sticky & Sweet», ambele la Amsterdam. Mi-a plăcut extrem de mult atmosfera acolo, au venit fanii înrăiţi ai Madonnei, cei care cunosc toate melodiile şi toate versurile. Am sărit în sus ca apucaţii. Abia aştept să revăd spectacolul din turneul «Sticky & Sweet» şi în România, pentru că acesta mi s-a părut cel mai reuşit“, spune Dana Săvuică.

„Ea nu mai dansează atât de mult, şi-a dezvoltat vocea, arată latura artistică. Acum este în altă fază a carierei, aceea a melanjului de stiluri muzicale şi de melodii. Oricum, ea a arătat de-a lungul carierei că ţine pasul cu trendurile, ba chiar le formează. A cântat cu artişti precum Justin Timberlake şi Pharell, adică artişti în vogă, ceea ce înseamnă că este la fel de modernă“, adaugă Dana Săvuică.

De aceeaşi părere este şi Andreea Raicu. „Voi merge la acest concert, deşi am mai văzut-o acum doi ani, la Paris. Nu sunt fan al Madonnei, dar sunt fascinată de modul în care reuşeşte să se reinventeze de fiecare dată. Am rămas extrem de impresionată după showul de la Paris şi abia aştept să merg şi la concertul de la Bucureşti, să văd ce va face acum“, mărturiseşte Andreea.

Oboseală sau regie?

Despre prestaţia live a Madonnei în turneul „Sticky & Sweet“, Dana Săvuică spune că este diferită faţă de cele din turneele precedente.

„Am simţit, la un moment dat, în concert, că o lasă suflul şi că face playback, sau lasă negativul, până îşi recapătă tonusul. La ultimul concert la care am fost, s-a prăbuşit pe jos, a stat câteva minute acolo până s-a calmat, în timp ce fetele din backing vocals cântau. Efectiv a rămas fără suflu, stătea pe jos şi o auzeai cum respiră în microfon. La concertul de la Bucureşti mă voi convinge dacă a fost sau nu regie. Dacă nu a fost, înseamnă că are nevoie de o pauză în timpul concertului. Când se termină showul, pleacă îmbrăcată în prosoape calde, este urcată în limuzina ei Mercedes, nu stă la bisuri, la partea asta, publicul nu o sensibilizează“, povesteşte Dana Săvuică.

„Madonne“ de România

Fascinaţia pe care o provoacă Madonna este evidentă. Multe staruri internaţionale, printre care Liza Minelli, Gwyneth Paltrow sau Cher şi-au exprimat admiraţia pentru artistă.

La fel şi vedete din România precum Dana Săvuică, Andreea Spătaru, Crina Abrudan şi Marina  Dina, care, anul trecut, au participat la o petrecere-tribut Madonna, întruchipând-o pe diva americană în diverse ipostaze.

„Madonna se reinventează, nu stă pe loc, ţine pasul cu timpul. A ajutat-o şi faptul că la începutul carierei a fost o prezenţă şocantă, se declara o anarhistă excentrică. O ascult de când a început să cânte. Eram în clasa a 10-a la apariţia blondei extrem de ambiţioase, care nu era neapărat cea mai talentată, nu era neapărat nici cea mai frumoasă, adică nu m-a făcut să cad pe spate. Dar umplea scena la 1,60 metri înălţime. Dacă vrei să dai definiţia femeii ambiţioase, a femeii căreia nimic nu-i stă în cale, pentru care motto-ul «nimic nu e imposibil» este deviza de viaţă, atunci asta e Madonna“, conchide Dana Săvuică.

Acces şi reguli pentru spectacolul din Parcul Izvor

Accesul în spaţiul de concert se va face miercuri, în intervalul 17.30-20.30, pe la oricare dintre cele trei intrări: cea din zona staţiei de metrou Izvor, intrarea de la intersecţia străzii B.P. Hasdeu cu Splaiul Independenţei şi intrarea de la intersecţia străzii B.P. Hasdeu cu B-dul Naţiunilor Unite.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. În cazul în care posesorul de bilet alege să părăsească zona de concert, nu va mai putea utiliza biletul pentru accesul ulterior.

În deschidere va mixa DJ-ul Paul Oakenfold, care va urca pe scenă în jurul orei 20.00. Madonna va începe concertul după setul DJ-ului englez.

image

De la stânga la dreapta: Dana Săvuică, Crina Abrudan, Marina Dina, Oana Mareş, Andreea Spătaru şi Alina Radu, la o petrecere-tribut Madonna, în 2008 

Celor care vor veni miercuri la concert le este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita orice neplăceri create de restricţionarea traficului în zonă.

Este interzisă intrarea cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat să vină cu pelerine.

Băuturile şi produsele alimentare nu vor putea fi cumpărate cu bani, ci doar pe baza unor jetoane pe care spectatorii le pot procura de la casieriile din parc.

Începând de astăzi, biletele mai pot fi cumpărate doar de la casa de bilete situată în dreptul gurii de metrou Izvor. Casa de bilete va fi deschisă azi şi mâine, între orele 12.00 şi 21.00, iar miercuri între 09.00 şi 22.00.

Mai sunt bilete disponibile la următoarele categorii de preţuri: 120 de lei (Gazon B), 600 de lei (Gold Bar) şi respectiv 800 de lei (VIP).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite