Bryan Adams, hărţuit de doi fani români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Bryan Adams a cerut ajutorul poliţiştilor londonezi, la două luni după concertul de la Bucureşti,  pentru a scăpa de doi admiratori, presupuşi români, care l-au hărţuit în ultimele săptămâni, scrie The Sun în ediţia electronică.

Cei doi, mamă şi fiu, şi cum probleme psihice amândoi, l-au acostat pentru prima dată într-un restaurant, pentru a-i cere un autograf, afirmă starul canadian.

Ulterior, aceştia au apărut în faţa casei lui Adams din cartierul londonez Chelsea şi, de atunci, l-ar fi urmărit în permanenţă.

Poliţia a demarat cercetările, cu suspecţii în stare de libertate. Pentru siguranţa lui Adams, la locuinţa lui a fost instalat un buton de panică.

Cântăreţul a susţinut un concert în faţa a mii de fani, în parcul Izvor din Capitală, pe 20 septembrie, cu ocazia Zilelor Bucureştiului.

Bryan Adams, care a împlinit 49 de ani în noiembrie, şi-a câştigat popularitatea mondială datorită piesei "Everything I Do, I Do It For You", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Robin Hood", din anul 1991.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite