SPANIA: În 11 ani, 25 de concurente la Big Brother au pozat nud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în România emisiunea „Big Brother” s-a bucurat de un succes de scurtă durată, în Spania show-ul, denumit „Gran Hermano”, a ajuns deja la cel de-al 11-lea sezon.

Producătorii spanioli ai emisiunii au intuit repede care este cheia succesului acestui gen de emisiune – să închidă în casă cât mai multe fete sexy.

Audienţele înregistrate de televiziunea Tele Cinco continuă să fie mari, semn că spaniolilor le place în continuare să urmărească emisiunea care are ca principal scop spionarea unor tineri închişi pentru câteva luni într-o casă.

Aceasta ar putea fi şi explicaţia pentru care editorii revistelor pentru bărbaţi fac coadă la uşa casei „Gran Hermano”, aşa cum se numeşte emisiunea în Spania, pentru a pune mâna pe concurentele eliminate. În 11 ani de când se difuzează emisiunea în Spania, peste 25 de concurente s-au dezbrăcat pe coperţile diverselor publicaţii din Peninsulă. Cea mai haioasă motivaţie a oferit-o Aida Nizar, una din concuretele ediţiei a 5-a a emisiunii: „Dedic acest pictorial tuturor mediocrilor care m-au făcut grasă în faţa televizorului în timp ce urmăreau emisiunea!”

Vezi GALERIE FOTO cu cele mai sexy 25 de concurente

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite