Britney începe „Circul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană îşi lansează astăzi, chiar în ziua în care împlineşte 27 de ani, noul album, „Circus”. Britney Spears a depăşit perioada neagră care i-a marcat viaţa personală şi pe cea profesională şi a revenit în forţă în topurile muzicale.

Deşi cu doar două săptămâni în urmă cântăreaţa declara pentru revista „Rolling Stone” că se simte „bătrână şi plictisită”, noul material nu pare să reflecte această stare şi a fost mult mai bine primit de fani şi de critica muzicală faţă de precedentul disc, „Blackout”, din 2007.

Astfel, piesa „Womanizer”, primul extras pe single de pe albumul „Circus”, a ajuns pe prima poziţie a clasamentului Billboard Hot 100 în luna octombrie, dar şi în fruntea topurilor din Marea Britanie, Canada, Franţa şi Japonia, iar reprezentanţii casei de discuri SonyBMG estimează că discul va înregistra vânzări-record în Statele Unite.

Odată cu lansarea noului album, va avea loc şi premiera noului videoclip, “Circus”, clip care se anunţă unul foarte spectaculos. „«Circus» este cea mai importantă piesă de pe acest disc, este melodia care-mi place cel mai mult.

Această piesă vorbeşte despre mine, ca artist, despre ceea ce fac eu în show-urile mele, lucruri care, practic, seamănă foarte tare cu ceea ce se întâmplă la circ”, declară cântăreaţa.

„Pe scenă port costume, le spun poveşti spectatorilor, îi ţin cu sufletul la gură, îi fac să-şi dorească mai mult. Bine, să nu vă aşteptaţi la elefanţi sau lucruri de genul acesta, însă, până la un anumit punct, seamănă foarte bine cu un spectacol de circ”, explică Britney.

Turneu mondial în 2009

Albumul „Circus” marchează reîntoarcerea cântăreţei la stilul care a consacrat-o. Succesul acestui material este garantat, totodată, de colaborările cu importanţi compozitori şi producători muzicali, printre care Max Martin, autorul hitului „Baby One More Time”, cu care Spears a devenit celebră în întreaga lume. Anul viitor, Britney Spears va da startul unui nou turneu mondial.

Celebra cântăreaţă americană a avut în ultimii doi ani numeroase probleme în viaţa personală, printre care divorţul de Kevin Federline, pierderea custodiei celor doi fii ai săi şi a dreptului de a-şi administra singură averea.

Anul trecut, Spears a ţinut constant prima pagină a tabloidelor. Printre episoadele relatate de presa internaţională se numără petrecerile din cluburile de noapte, consumul de alcool şi droguri, două internări pentru evaluare psihiatrică.

image

Ceea ce fac eu în show-urile mele seamănă foarte tare cu ceea ce se întâmplă la circ

image


Britney Spears
cântăreaţă

Party cu fanii

image

Britney Spears şi-a sărbătorit ziua de naştere mai devreme, sâmbătă noaptea, într-un club gay din centrul Londrei.

După concertul pe care l-a susţinut la „The X Factor“ (o emisiune TV similară cu „Megastar” - n.r.), cântăreaţa a mers în clubul „G-A-Y“, unde a sărbătorit împreună cu fanii.

Spears a primit un tort pe care era imprimată imaginea sa, decorat cu 27 de lumânări. Cântăreaţa părea veselă şi a zâmbit fanilor toată noaptea, potrivit tabloidului „The Sun”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite