Oops! Britney Spears se mărită din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oops! Britney Spears se mărită din nou
Oops! Britney Spears se mărită din nou

La doar 28 de ani, vedeta americană, mamă a doi copii, este pe cale să spună pentru a treia oară “Da” în faţa altarului.

Noul iubit al cântăreţei este chiar managerul său, Jason Trawick, care este cu nouă ani mai în vârstă decât Britney. Presa americană a comentat deseori ironic pe seama relaţiei dintre cei doi.

„Bineînţeles că mamei lui Britney i se pare că Jason ar putea fi un şoţ excelent pentru fiica sa – este primul tip cu care vedeta are o relaţie serioasă şi care are o slujbă stabilă, şi-a făcut un nume în domeniul în care lucrează şi este respectat, plus că este curăţel şi nici nu are nevoie de faimă. Iar un tip care rămâne cu capul pe umeri deşi trăieşte în lumea nebună a lui Britney este clar că are ceva în cap”, notează popeater.com.

Britney a mai trecut până acum prin două mariaje, unul mai traumatizant decât celălalt. La 3 ianuarie 2004, Britney s-a căsătorit, în secret, într-o capelă din Las Vegas, cu Jason Allen Alexander, un prieten din copilărie. Mariajul nu a durat decât 55 de ore, timp în care Britney şi-a dat seama că a făcut o greşeală şi a cerut anularea actului de căsătorie.

Pe 18 septembrie 2005 Britney s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii restrânse, cu dansatorul Kevin Federline. Deşi cuplul a avut doi copii, realaţia dintre cei doi s-a răcit, iar la data de 7 noiembrie 2006 cântăreaţa a înaintat cererea de divorţ. 

 Vezi aici cum arată viitorul soţ al lui Britney

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite