VIDEO „Britain’s Got Talent“: un român în semifinală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Razy Gogonea (28 de ani) a impresionat juriul cu dansul său desprins din „Matrix“ şi s-a calificat în etapa superioară a competiţiei. Răzvan Gogonea a ajuns în semifinala concursului „Britanicii au talent“. Aflat la baraj cu un francez, el s-a detaşat printr-o coregrafie spectaculoasă.

Pentru prima dată în istoria concursului britanic, membrii juriului, Amanda Holden, Michael McIntyre şi David Hasselhoff, i-au supus pe unii dintre concurenţi unei probe suplimentare, care să-i ajute să ia decizia finală. Printre cei aflaţi la baraj s-au numărat Razy Gogonea şi francezul Michael Moral, doi dansatori cu stiluri foarte asemănătoare.

Primul a evoluat Michael Moral şi, cu toate că a dansat bine, nu s-a evidenţiat cu nimic, potrivit site-ului unrealitytv.co.uk. Românul, în schimb, a strălucit încă o dată pe scenă. Dacă la prima audiţie desfăşurată în cadrul show-ului Razy s-a deghizat în personajul Neo, din filmul „Matrix", de data aceasta a optat pentru o ţinută diferită: pantalon negru, bluză neagră fără o mânecă, pelerină neagră şi o mască albă. El a ales ca fundal sonor pentru numărul său de dans melodia „Kashmir", a trupei Led Zeppelin.

VIDEO


David Hasselhoff nu l-a votat

Doi dintre membrii juriului, actriţa britanică Amanda Holden şi comicul englez Michael McIntyre, au votat pentru Răzvan, astfel că acesta merge în semifinală. David Hasselhoff şi preferatul său, Michael Moral, „păreau devastaţi", dar s-au supus deciziei majorităţii, relatează unrealitytv.co.uk. Actorul american David Hasselhoff nu este la prima experienţă cu români într-un show de talente. El a mai avut de-a face cu gemenele Indiggo, care s-au dat în spectacol în urmă cu câţiva ani, la concursul „America's Got Talent".

La preselecţia pentru „Britain's Got Talent", Răzvan Gogonea a declarat că dacă ar câştiga marele premiu i-ar cumpăra iubitei sale un inel de logodnă decent. „Mă supără faptul că acum nu-mi pot permite să-i cumpăr iubitei mele un inel. Ea merită tot ce e mai bun. Sper să ne căsătorim anul acesta", a spus românul, care este şomer.

Recent, un alt român a obţinut o performanţă notabilă într-un show de talente: Bogdan Ota (33 de ani) s-a clasat pe locul al doilea în competiţia „Norvegienii au talent". Botoşăneanul i-a emoţionat pe cei trei membri ai juriului şi pe spectatorii care au votat cu muzica pe care o compune şi pe care o interpretează la pian.

Bogdan Ota a emigrat în Norvegia anul trecut, în cău­tarea unei vieţi mai bune. Înainte de finală el lucra la o firmă din Oslo care livrează copiatoare Xerox. Alţi români care au participat la concursuri similare în străinătate sunt Costel Busuioc (câştigătorul concursului „Hijos de Babel", în Spania) şi Petruţa Cecilia Kupper („Supertalent", în Germania).

"Mă supără faptul că acum nu-mi pot permite să-i cumpăr iubitei mele un inel. Ea merită tot ce e mai bun. Sper să ne căsătorim anul acesta.''
Razy Gogonea  semifinalist „Britain's Got Talent"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite