Braşov: Tolea este liber!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tolea a ieşit foarte supărat din închisoare Foto: Stelian Grăjdan
Tolea a ieşit foarte supărat din închisoare Foto: Stelian Grăjdan

Basarabeanul a ieşit pe poarta închisorii astăzi, la ora 14.30. Anatolie Ciumac s-a urcat într-o maşină şi a plecat, fără să facă nicio declaraţie de presă.

brasov

Încruntat, cu o glugă pe cap pentru a-şi ascunde chipul şi fără să scoată un cuvânt. Aşa a ieşit Anatolie Ciumac pe poarta Penitenciarului Codlea. Basarabanul a fost aşteptat afară de un amic mai vechi, Stelian Ciubotaru, singurul care a fost mereu alături de Tolea în toate procesele pe care le-a avut. Bărbatul l-a aşteptat pe Ciumac cu o maşină de lux, un Mercedes ultimul răcnet. Tolea s-a urcat repede în şi a plecat, refuzând să stea de vorbă cu ziariştii care l-au aşteptat la poarta închisorii.

image

Anatolie Ciumac a fost pus în libertate după ce săptămâna trecută Judecătoria Braşov i-a admis cererea de eliberare condiţionată. Decizia a rămas definitivă. Tolea s-a chinuit din martie anul trecut să iasă din închisoare, după ce a a depus la instanţă o cerere de contopire a pedepselor executate în Spania şi România.

Luna trecută, Curtea de Apel Braşov i-a admis cererea, dar i-a aplicat o pedeapsă de 4 ani şi 7 luni. Chiar dacă i s-au tot contopit pedepsele, lui Tolea tot i-au mai rămas 23 de zile de petrecut după gratii. Fiindcă a executat fracţia de două treimi din pedeapsa primită, Ciumac a putut face cerere de eliberare condiţionată, care i-a şi fost admisă de judecători.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite