Braşov: Tatăl Marinelei Niţu nu a fost invitat la nunta fiicei sale cu „Luceafărul Huilei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat că n-a fost invitat la nunta fetei sale, Mili Niţu, părintele cântăreţei, spune că nici nu s-ar fi dus la nunta care a avut loc la Braşov, potrivit libertatea.ro.

Tatăl Marinelei locuieşte în satul Scrădoasa, la 9 kilometri de Întorsura Buzăului. De aici a plecat şi Marinela Niţu să cucerească publicul cu vocea ei şi să-i fure inima lui Miron Cozma.

Nunta dintre Marinela Niţu şi Miron Cozma, intitulat „Luceafărul Huilei" a avut loc pe 12 februarie la  Biserica „Sfânta Treime" din Şchei.

Potrivit aceleiaşi surse, la nunta intimă a participat mama cântăreţei, pe când tatăl Marinelei nu a fost invitat, deşi între Scrădoasa şi Braşov sunt doar 50 de kilometri, mai puţin de o oră de mers cu maşina. „E bun Miron Cozma, nu zic nu, îl ştiu bine, că ne-am cunoscut, se vede că ţine la Marinela. Dar e cam bătrân pentru fata mea. Şi dacă ştiam, nu mă duceam, că n-aveam chef să dau ochii cu fosta soţie. Şi dacă mă invitau, ziceam «nu», că sunt cam bolnav", a declarat Milli Niţu, pentru libertatea.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite