Rockerul Peter Maffay, decorat de Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul României în Germania, Lazăr Comănescu, i-a înmânat luni, în cadrul unei ceremonii organizate la Ambasada României la Berlin, rockerului Peter Maffay,  Ordinul Naţional „Pentru Merit", acordat de catre preşedintele României.

Potrivit  Romanian Global News, care citează misiunea diplomatică română, Peter Maffay este una dintre personalitatile culturale marcante din Germania, care a imbinat activitatea artistica cu implicarea in numeroase proiecte sociale. Emigrat in copilarie din Romania, Peter Maffay a devenit unul dintre cei mai de succes cantareti de muzica rock din Germania din toate timpurile, cu peste 40 de milioane de albume vandute. In ultimele trei decenii s-a implicat intens in actiuni umanitare, cu deosebire in beneficiul copiilor, care l-au facut cunoscut in intreaga Europa si dincolo de granitele acesteia.

image

Artistul este implicat social si in Romania. Fundatia sa a demarat in urma cu trei ani construirea, la Roades (Brasov), a unui centru pentru copii. CITEŞTE MAI MULTE AICI. Centrul este situat in imediata apropiere a cetatii fortificate sasesti din localitate, a carei restaurare este de asemenea cuprinsa in proiect. In fondurile puse la dispozitie de Fundatie este integrata si fosta casa parohiala.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite