Miss Universe România a vândut limonadă la colţ de stradă în Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miss Universe România a împlinit, sâmbătă, 19 ani  şi a avut parte doar de suprize pregătite de celelalte candidate la titlul de Frumoasa Lumii.

A fost pentru prima dată când Oana şi-a sărbătorit ziua de naştere departe de familia ei. Braşoveanca avut însă parte de o mulţime de surprize pregătite special pentru ea, de colegele ei din cantonament şi de organizatori.

image

Tot holul de la hotel era tapetat dimineaţa cu fotografiile mele şi cu urări de «La Mulţi Ani!», iar la masă toate fetele mi-au cântat. Tortul a fost delicios, iar cele peste 1.200 de mesaje de felicitare m-au ajutat să mă simt ca acasă. Sunt fericită că am atâţia prieteni care îmi dau încredere că pe 23 august, ziua finalei, voi fi în topul frumuseţii mondiale", a povestit Oana pentru Click.

În cantonament, Oana are parte de zile din ce în ce mai pline. În urmă cu trei zile, la Las Vegas a fost organizat un concurs de gătit pentru cele 82 de concurente la titlul de Miss Universe.

image

Eu am gătit trufe şi am fost desemnată câştigătoare", se mândreşte tânăra braşoveancă, care a primit drept premiu o carte de bucate cu reţete de prăjituri din întreaga lume.

image

Nici la acţiunile caritabile, desfăşurate până acum în cadrul cantonamentului, Miss Universe România nu s-a lăsat mai prejos. „Am vândut limonadă în faţa unui mall din Las Vegas, iar banii au mers către o fundaţie. Eu am strâns 70 de dolari, cei mai mulţi dintre toate concurentele", mai povesteşte Oana Paveluc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite