Braşov: Festival de muzică marca Mihai Trăistariu, în Cetatea Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inpterpretul care şi-a format mii de fani în întreaga lume este iniţiatorul primei ediţii a Festivalului Internaţional de Muzică „Liga Campionilor" din Cetatea Răşnov.

CITEŞTE ŞI:

Cetatea Râşnov şi-a redeschis porţile pentru turişti

Mihai Trăistariu, cântăreţul român cu cele mai multe performanţe la nivel internaţional vine la Râşnov. Începând de mâine şi până duminică, Cetatea Răşnov devine un aşezământ muzical. Aproximativ 100 de tineri cu vârste cuprinse între 5 şi 25 de ani se vor lupta pentru marele premiu de 1.000 de lei.

Concurenţii vin din toate colţurile ţării, dar şi din Republica Moldova şi Japonia. În concurs, Braşovul va fi reprezentat de micuţa Rebeca Neacşu, premiantă la Mamaia. De asemenea, prezentatoarea evenimentului este Carmen Fulger Roşca, tot din Braşov.

Trăistariu a vrut festival la Braşov

După ce a căutat, zadarnic, sprijin la autorităţi pentru organizarea festivalului la Braşov, Mihai Trăistariu a obţinut aprobare din partea edililor din Râşnov. „Mă bucur că festivalul se desfăşoară la Râşnov pentru că aici există un peisaj aparte şi fiindcă cetatea este situată în centrul ţării. Condiţia de înscriere a fost ca fiecare concurent să aibă în palmares premii obţinute la diverse competiţii muzicale", a declarat artistul care va fi şi preşedintele juriului.

image

Concursul de la Râşnov începe mâine, la ora 10.00. În primele două zile concurenţii se vor „duela" la probele preliminarii, iar sâmbătă doar 50 de concurenţi vor fi selectaţi pentru semifinală. Duminică va avea loc marea finală, iar la ora 16.00 va fi desemnat câştigătorul. 

În fiecare seară a evenimentului, cei prezenţi, vor putea asculta recitalurile susţinute de Mihai Trăistariu.

Intrarea este liberă.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite